Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward

Integratie VCSW Digitaal en AFAS

Over de integratie

VCSW heeft vanuit de klantbehoefte mogen constateren dat er nergens in Nederland een oplossing bestaat voor een directe, continue controle, op de sociale afdrachten binnen de salarisadministratie. Door samen te werken met AFAS wordt dit mogelijk.

De oplossing heet: VCSW Digitaal. Door de koppeling met AFAS heeft VCSW de unieke mogelijkheid om geautomatiseerd alle bestaande regelingen op het gebied van de sociale wetgeving te controleren. Waar bij andere aanbieders de loonkosten- en lage inkomensvoordelen met de hand gecontroleerd moet worden zorgt VCSW Digitaal voor een uitzonderlijk gebruikersgemak. Alle medewerkers die staan ingevoerd in het salarispakket van AFAS zullen worden geanalyseerd om de financiële voordelen die de sociale wetgeving biedt te benutten. Naast het financiële voordeel krijgt u tevens te beschikking over;

VCSW Digitaal is de enige aanbieder in Nederland die de sociale wetgeving daadwerkelijk makkelijk en begrijpelijk maakt. Sterker nog, je kunt zorgeloos je werk uitvoeren omdat wij achter de schermen de zogeheten “problemen” preventief oplossen.

Hoe breng je deze koppeling tot stand?

Voor de API koppeling hebben wij een token nodig, welke in 4 stappen gemaakt kan worden. Er is een handboek beschikbaar waarin dit precies wordt uitgelegd. Ook kunnen onze collega’s van VCSW u hiermee helpen middels Teamviewer.

De API token wordt door een van onze collega’s geregistreerd in VCSW Digitaal waardoor de koppeling tot stand komt en data geïmporteerd kan worden door onze consultants.

De werkzaamheden worden volledig door VCSW uitgevoerd. Bij het importeren wordt gekozen voor een entiteit en periode waarvan de gegevens geïmporteerd dienen te worden. Vervolgens is een overzicht zichtbaar van de werknemers en bijbehorende data die klaar staan voor goedkeuring.

Na goedkeuring is de werknemer en bijbehorende data overgenomen in VCSW Digitaal. De consultants kunnen vervolgens de dienstverlening VCSW Zekerheid uitvoeren.

De integratie wordt gerealiseerd en beheerd door VCSW. Mocht je meer informatie willen over hoe de koppeling met VCSW Digitaal te realiseren is, of mocht je andere vragen over deze koppeling hebben dan kun je contact opnemen met VCSW via info@vcsw.nl of 070 – 20 45 000.

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156