Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
Partnership Quoratio

De Quoratio Groep en VCSW slaan handen ineen voor administratie rondom sociale wetgeving


Den Haag, 11 januari 2021 – De Quoratio Groep en VCSW gaan samenwerken op het gebied van de administratie rondom sociale wetgeving werkgevers in Nederland. Vaak profiteren werkgevers door de complexe regels en wetswijzigingen niet optimaal van de voordelen van de sociale wetgeving. De opleider en detacheerder op het gebied van administratieve processen en de (digitale) dienstverlener rondom sociaal werkgeverschap bundelen daarom nu hun krachten, waardoor ze hun klanten nog beter kunnen bedienen en maximaal voordeel kan worden behaald.

Commercieel directeur Lambert Burema van de Quoratio Groep over de samenwerking met VCSW: “VCSW is dé partij die organisaties helpt op het gebied van sociale wetgeving en hiermee besparingen realiseert. Een mooie aanvulling op onze dienstverlening, waarbij onze trainees en consultants tijdens het optimaliseren van administratieve processen continu rekening houden met de meest actuele wet- en regelgeving.”

Oprichter en CEO van VCSW Dennis Verduin is enthousiast over deze nieuwe samenwerking: “Door de samenwerking met de Quoratio Groep kunnen we onze klanten die werken op de personeels- en salarisadministratie nog beter adviseren op het gebied van systeem- en procesoptimalisatie. Ik kijk er naar uit om samen met de Quoratio Groep ons dienstverleningsaanbod verder uit te breiden.”

*Einde*

Over de Quoratio Groep
Bij de Quoratio Groep gaan detacheren en ontwikkelen van vakprofessionals hand in hand. Vanuit drie specialismen – HR Process & Payroll, Healthcare en Finance & Control – maken de trainees en consultants het verschil op de administratieve organisatie van spelers in de zakelijke markt, (semi-) overheid en zorg & welzijn.

Website de Quoratio Groep

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156