Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
website_header_3_def

Voorkom mislopen van de compensatie transitievergoeding met de controle van VCSW

Heeft de organisatie (in het verleden) transitievergoedingen betaalt aan werknemers? Dan kan er mogelijk sprake zijn van compensatie.
Met de Regeling compensatie transitievergoeding kan de werkgever de betaalde transitievergoeding terugkrijgen. Zo voorkomt de Rijksoverheid dat werkgevers te maken krijgen met een opeenstapeling van kosten na 2 jaar loon doorbetalen aan zieke werknemers, wat kan oplopen tot duizenden euro’s per werknemer.

Informatie compensatieregling transitievergoeding

Waarom de controle compensatieregeling transitievergoeding van VSCW loont.

Met ons platform VCSW Digitaal maken wij razendsnel en effectief inzichtelijk voor welke werknemers transitievergoeding is betaalt. Dit is mogelijk door het uploaden en uitlezen van XML bestanden uit het salarispakket.
De complete aanvraag wordt verzorgt en ingediend door één van onze Juridische Adviseurs. Onze korte lijnen met het UWV zorgen voor een snelle en succesvolle toekenning van de aanvragen.
Tijdelijk kan er terugwerkende kracht tot 1 juli 2015 compensatie aangevraagd worden voor de oude gevallen. De hoogte van de compensatie per werknemer is gelimiteerd en bedraagt maximaal € 83.000,-. Of, als het jaarsalaris hoger is, maximaal 1 bruto jaarsalaris.

Onze diensten

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156