Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
4.1_fade1

Voorkom misgelopen loonkostenvoordelen met de LKV-scan van VCSW

Zijn er binnen de organisatie regelmatig personeelsmutaties? Dan kan er mogelijk sprake zijn van een loonkostenvoordeel (LKV). Er kan sprake zijn van het LKV indien een werknemer aan verschillende vereisten voldoet. Wij maken dit inzichtelijk met onze personeelsinventarisatie en verzorgen de benodigde onderbouwing. Dit doen wij maandelijks voor onze klanten voor tienduizenden nieuwe werknemers. Het LKV kan oplopen tot maximaal €6.000 per jaar en is 3 jaar lang toepasbaar.

Informatie LKV Scan

Waarom de LKV-scan loont

Met ons platform VCSW Digitaal maken wij razendsnel en effectief inzichtelijk welke werknemers in aanmerking komen voor het LKV. Dit is mogelijk met een API-koppeling met jouw salarispakket.
Iedere nieuwe werknemer ontvangt digitaal de personeelsinventarisatie. Dit is per mail, SMS en/of telefoon. Met gemiddeld 3 vragen weten wij of er recht is op het LKV. Deze vragen hebben wij beschikbaar in 7 talen.
Is er recht op het LKV? Dan kan de werknemer direct digitaal de machtiging tekenen en verzorgen wij netjes de benodigde onderbouwing. Wel zo makkelijk.

Onze diensten

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156