Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
website_header_2_def

Voorkom teveel afgedragen premie met de SV-check

Iedere organisatie met personeel draagt premies voor de werknemersverzekeringen af. De werknemersverzekeringen kunnen bestaan uit de basispremie, gedifferentieerde premie, WW-awf, sectorpremie en/of Ufo premie. De premiehoogte is afhankelijk van de sector waarin de organisatie zich bevindt en of er sprake is van (langdurige) ziekte of arbeidsongeschiktheid. De premiepercentages veranderen ieder (half) jaar.
Door de grote diversiteit aan premies en (half) jaarlijkse wijzigingen in de hoogte kan er mogelijk teveel premie afgedragen zijn. Met de SV-check controleren wij de premieafdracht met terugwerkende kracht tot 5 jaar terug.

Informatie controle risico premiegroepen

Waarom de SV-check van VCSW loont

Met ons platform VCSW Digitaal maken wij razendsnel en effectief inzichtelijk welke premies afgedragen worden. Dit is mogelijk door het uploaden en uitlezen van XML bestanden uit het salarispakket.
Bij deze controle houden wij rekening met de sectorindeling, risicopremiegroepen, overnames en/of fusies en eventueel eigenrisicodragerschap ZW/WGA.
Verder kan er met terugwerkende kracht besparingen worden gerealiseerd. Onjuiste premieafdracht kan ervoor zorgen dat je tienduizenden euro’s teveel premie afdraagt.

Onze diensten

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156