Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
website_header_3_def

Voorkom misgelopen premiekortingen met het premiekortingenonderzoek van VCSW

Zijn er binnen de organisatie in het verleden regelmatig personeelsmutaties geweest? Dan kan er mogelijk nog sprake zijn van premiekortingen. Er kan sprake zijn van een premiekorting indien een werknemer aan verschillende vereisten voldoet. Wij maken dit inzichtelijk met onze personeelsinventarisatie en verzorgen de benodigde onderbouwing. Dit doen wij met terugwerkende kracht tot 5 jaar terug. Een premiekorting kan oplopen tot maximaal €7.000 per jaar en is 3 jaar lang toepasbaar.

Waarom het premiekortingenonderzoek loont

Met ons platform VCSW Digitaal maken wij razendsnel en effectief inzichtelijk welke werknemers nog in aanmerking kunnen komen voor een premiekorting. Dit is mogelijk door het uploaden en uitlezen van XML bestanden uit het salarispakket.
De werknemers die in aanmerking kunnen komen ontvangt digitaal de personeelsinventarisatie. Dit is per mail, SMS en/of telefoon. Met gemiddeld 3 vragen weten wij of er recht is op een premiekorting. Deze vragen hebben wij beschikbaar in 7 talen.
Is er recht op het premiekorting? Dan kan de werknemer direct digitaal de machtiging tekenen en verzorgen wij netjes de benodigde onderbouwing. Wel zo makkelijk.

Onze diensten

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156