Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
website_header_3_def

Voorkom gemiste landelijke, regionale en branche gerelateerde tegemoetkomingen voor scholing met onze scholingsaanvragen

Zijn er binnen de organisatie werknemers die een opleiding volgen? Dan is er mogelijk een tegemoetkoming voor de scholing van toepassing. Tegemoetkomingen richten zich vooral op kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt. Dit zijn sectoren waar een tekort aan gekwalificeerd personeel ontstaat en/of wetenschappelijk personeel dat onmisbaar is voor de kenniseconomie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de sector zorg of techniek, BBL leerlingen of het Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO)

Informatie Scholing

Waarom de scholingsaanvragen door VCSW loont

Aanvragenmogelijkheden zijn afhankelijk van de betreffende opleiding en/of tegemoetkoming. Sommige tegemoetkomingen kunnen gedurende enkele maanden aangevraagd worden, andere slechts een specifieke periode per jaar.

Wij kijken naar de lopende en toekomstige tegemoetkomingen. Wij verzorgen de aanvragen tijdig bij de juiste instantie en toetsen de wettelijke grondslagen.

Daarnaast wordt de aanvraag gecontroleerd op de vereiste administratie. Indien iets ontbreekt wordt hier tijdig op geanticipeerd. Bovendien wordt er een prognose gemaakt wat je aan tegemoetkomingen kan verwachten.

Onze diensten

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156