Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
Header – Legal

Heb je een UWV beslissing? Trek hem in twijfel!

Bij VCSW hebben we naast een innovatief platform ook echte specialisten in huis.

Onze Juridische Adviseurs, Consultants en Specialisten hebben alle deskundigheid en kennis in huis op het gebied van arbeidsongeschiktheid en sociale verzekeringen. Daarnaast kunnen wij zorgvuldig adviseren in de kans van slagen bij het aanvechten van beslissingen van het UWV.

Twijfel je aan een besluit van het UWV omtrent een Ziektewet- of WGA uitkering van een (voormalig) werknemer? Leg deze beschikking aan ons voor, want uitkeringen kunnen namelijk maximaal 2 (Ziektewet) en 10 (WGA) jaar doorbelast worden. Onze juridische afdeling is daarnaast gespecialiseerd in de controle van de gedifferentieerde premie Whk waarin we jaarlijks miljoenen besparen voor onze klanten!

Het sociale zekerheidsstelsel is niet eenvoudig en het is van groot (financieel) belang dat je hierin op de juiste manier en door de juiste mensen wordt bijgestaan.

Welke experts staan jou bij?

Direct contact opnemen

Ballon VCSW – lichtblauw

Wat valt er onder VCSW Legal?

Controle Whk
Herbeoordelingen
Bezwaar en beroep
12
10
DD
Beslissing ontvangen van het UWV? Laat deze controleren door een expert!

Beslissing ontvangen van het UWV? Laat deze controleren door een expert!

In veel gevallen leggen organisaties zich direct neer wanneer het UWV een beslissing heeft genomen. Ze realiseren zich niet dat een controle op deze beslissing enorm veel geld kan besparen én onterechte uitgaven voorkomt. Als werkgever heb je daarnaast niet zomaar inzage in het medische dossier. Hier dien je toestemming voor te krijgen van de werknemer. Drie keer raden hoe vaak je als organisatie die toestemming krijgt?

Lees meer

woensdag, 14 april 2021

Onze andere diensten

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 45 004