Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
website_header_2_def

Voorkom te hoge afdrachten met de
Whk-controle van VCSW

Informatie WHK controle

Bent u geen eigenrisicodrager voor de WGA en/of ZW? Dan ontvangt u aan het einde van ieder jaar een beschikking “Loonheffingen Gedifferentieerde premie Werkhervattingskas” van de Belastingdienst. In deze beschikking staan de individuele premiepercentages en berekeningen van uw gedifferentieerde premie voor de WGA en ZW-flex vermeld. Wij adviseren u deze beschikking goed te laten controleren. Een onjuist percentage kan ervoor zorgen dat u tienduizenden euro’s teveel afdraagt. Download onze machtiging.

Direct contact opnemen

Waarom controleren loont

VCSW Whk-controle
VCSW Whk-controle
VCSW Whk-controle

De gedifferentieerde premie Werkhervattingskas is een zeer complexe berekening en gebaseerd op diverse individuele premiecomponenten die te maken hebben met uw ziekteverloop over de afgelopen 14 jaar.

Daarnaast is de berekening door alle wetswijzigingen en de vele handmatige handelingen zo foutgevoelig geworden, dat in 64% van de gevallen de percentages in uw jaarlijkse beschikking te hoog zijn vastgesteld.

De achterliggende uitkeringslasten worden vastgesteld door het UWV. Door de foutgevoeligheid van het systeem kunnen uitkeringen aan u toegerekend worden waar u niet voor verantwoordelijk bent.

Jennifer_1920 x 800

“De belastingdienst en UWV maken fouten.
Wij lossen ze op.”

Wouter de Jager, Consultant VCSW

Direct contact opnemen

Onze andere diensten

Wij vertellen u graag meer over uw voordelen met de Whk-controle van VCSW. Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156