VCSW Digitaal
arrow_upward
VCSW Whk-controle
keyboard_arrow_down

Voorkom te hoge afdrachten met de
Whk-controle van VCSW

Bent u geen eigenrisicodrager? Dan ontvangt u aan het einde van ieder jaar een beschikking “Loonheffingen Gedifferentieerde premie Werkhervattingskas” van de Belastingdienst. In deze beschikking staan de individuele premiepercentages en berekeningen van uw gedifferentieerde premie voor de WGA en ZW-flex vermeld. Wij adviseren u deze beschikking goed te laten controleren.

Direct contact opnemen

Waarom controleren loont

VCSW Whk-controle
VCSW Whk-controle
VCSW Whk-controle

De gedifferentieerde premie Werkhervattingskas is een zeer complexe berekening en gebaseerd op allerlei individuele premiecomponenten die te maken hebben met uw ziekteverloop over de afgelopen twee jaar.

Daarnaast is de berekening door alle wetswijzigingen en de vele handmatige handelingen zo foutgevoelig geworden, dat in 64% van de gevallen de percentages in uw jaarlijkse beschikking te hoog zijn vastgesteld.

Bovendien beschikt de Belastingdienst vaak over onvolledige informatie over uw personeelsbestand waardoor premiepercentages enkel gebaseerd zijn op de laatste informatie-update waar de Belastingdienst per BSN over beschikt.

Jennifer_1920 x 800

“Ook als er in de afgelopen vijf jaar een fusie, overname of afsplitsing heeft plaatsgevonden, heeft dit gevolgen voor uw sociale zekerheidspremies.”

Jennifer Bedoya Sanchez, Consultant VCSW

Direct contact opnemen

Onze andere diensten

Wij vertellen u graag meer over uw voordelen met de Whk-controle van VCSW. Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 000

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156