Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
website_header_2_def

Voorkom onjuiste beslissingen van het UWV met VCSW Legal

Is er binnen de organisatie sprake van korte of langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid en ontvang je hierover beslissingen van het UWV? Dan bestaat de mogelijk dat deze beslissingen niet correct zijn, waardoor je als organisatie onnodige kosten doorbelast krijgt. Onjuiste beslissingen kunnen ervoor zorgen dat je tienduizenden euro’s teveel doorbelast krijgt.

Informatie VCSW Legal

Waarom controleren van de beschikkingen loont.

Onjuiste beslissingen en daaruit volgende uitkeringen kunnen maximaal 2 (Ziektewet) en 10 (WGA) jaar doorbelast worden. Wij beperken de schadelast voor werkgevers in de toekomst én het verleden.

Met het haalbaarheidsonderzoek wordt onderzocht of het betwisten van de afgegeven beslissing van het UWV een kans van slagen heeft. Hierbij wordt het onderliggende dossier opgevraagd bij het UWV. VCSW is professioneel erkend rechtshulpverlener bij het UWV, waardoor wij ook medische documenten ontvangen. Hier heb je als werkgever geen inzage in. Na het bestuderen van de ontvangen gegevens, brengen wij ons advies uit over een eventuele voortzetting van het bezwaar of beroep. Indien een herbeoordeling wenselijk is wordt deze ook verzorgd. Een herbeoordeling kan de ziektekosten beperken voor zowel de toekomst, het heden als met terugwerkende kracht.

De bezwaar en/of beroepsprocedure wordt door een van onze Juridisch Adviseurs verzorgd. Hierbij wordt de benodigde bewijslast compleet gemaakt en tijdig ingediend bij de juiste instantie. Ook bij en eventuele (hoor)zitting is de Juridisch Adviseur aanwezig.

Onze diensten

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156