Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward

SEMINAR 12 april 2018
AVG in de praktijk!


Ondernemers opgelet!

De AVG houdt ondernemend Nederland in zijn greep. Datalekken moeten worden gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Elke onderneming moet straks beschikken over een protocol datalekken.

Een datalek in de praktijk | Joachim van Vlijmen & Samir el Hadouchi

De AVG houdt ondernemend Nederland in zijn greep. Datalekken moeten worden gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Elke onderneming moet straks beschikken over een protocol datalekken. Maar wat is een datalek eigenlijk en hoe ga je er mee om? En hoe gaat een curator om met een faillissement dat veroorzaakt is door een datalek? Samir el Hadouchi als curator en Joachim van Vlijmen als privacy-advocaat en data protection officer, bespreken interactief aan de hand een actueel praktijkgeval een ernstig datalek dat een faillissement tot gevolg had.

Commerciële kansen rondom AVG en sociale wetgeving | Marc van Versendaal

Overal om je heen hoor je voornamelijk gesteun en gekreun rondom de AVG en de sociale wetgeving! Buiten kijf staat dat het een hoop geregel is om volledig compliant te worden en alles intern voor elkaar te hebben. Maar zullen we het eens omdraaien? Waarom denken we niet in kansen? Marc van Versendaal, commercieel directeur van VCSW, neemt je aan de hand van allerlei commerciële voordelen mee om de noodzakelijke wetgeving in je voordeel te gebruiken!

Alleen een betalende klant is een goede klant! | Sylvia Broeseliske

Ondernemers leveren vaak aan klanten, zonder er zeker van te zijn dat hun facturen worden betaald. Dat is risicovol. Want bij een faillissement van de klant sluit de ondernemer achteraan in de rij en krijgt hij over het algemeen niets betaald.
Dit zogeheten insolventierisico – het risico dat vorderingen onbetaald blijven vanwege faillissement – is relatief eenvoudig te voorkomen.
Sylvia Broeseliske geeft tips om dit insolventierisico te beperken en om uw klantenbestand uit te breiden door activa te kopen van een faillissementscurator.

Kortom: de perfecte namidddag met…

Datum: 12 april 2018
Tijdstip: 16:30uur – 19.00 uur
Locatie: Brasserie Waalhaven, Malpensebaan 3, 3045 AL Rotterdam

Wilt u dit seminar bijwonen? Meld u dan nu aan.

(beperkt aantal plaatsen / inschrijving op volgorde aanmelding)

Wilt u teruggebeld worden door een van onze adviseurs of heeft u vragen over een van onze diensten?

Bel mij terug!

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156