Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
vcsw_11997-1024×320

Het Rijk heeft nog vele miljoenen ‘over’. Iemand interesse?

Mazzeltjes, wie houdt er niet van? Zo hebben de meesten van ons wel eens een briefje van 5 of 10 euro van de straat geraapt. De echte geluksvogels misschien wel meer. En dat laat je niet liggen, toch? Met een klein beetje meer moeite dan bukken liggen er in ons land zelfs miljoenen voor het oprapen en dat blijft vreemd genoeg gewoon liggen. Hoe zit dat toch?

De klok en de klepel

Het loopt als een rode draad door alle blogs die we publiceren: het op grote schaal onbenut blijven van loonkostenvoordelen en andere subsidies die de overheid op het gebied van sociale wetgeving elk jaar beschikbaar stelt. Bij het loonkostenvoordeel (LKV), voor werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt, gaat het volgens het Rijksjaarverslag alleen al om 127 miljoen euro die in 2019 volgens de begroting niet is benut! En hoewel wij de afgelopen jaren voor klanten al vele miljoenen hebben binnengehaald, zijn er nog steeds talloze bedrijven die niet eens weten dat ze werknemers in dienst hebben die hiervoor in aanmerking komen, laat staan hoeveel. Ook is het verhaal van de klok en de klepel vaak van toepassing.

‘Dat hebben wij prima geregeld’. Niet dus.

Dat laatste komt zelfs voor bij grote verloners zoals bekende uitzendorganisaties. ‘Dat is bij ons goed geregeld’ is er ook één die we vaak, ten onrechte, horen. De kans is dan ook levensgroot dat ook jouw organisatie vele duizenden tot wellicht tonnen en zelfs miljoenen misloopt. Daar moeten verkopers heel veel orders voor boeken en inkopers hun leveranciers flink en langdurig voor uitknijpen! Met bijna tien jaar aan expertise en ervaring in het namens klanten (grotendeels geautomatiseerd) benutten van de vele regelingen, durven we nu wel eens een weddenschap met jou aan te gaan.

Durf jij de weddenschap aan?

Telt jouw organisatie minimaal 250 werknemers en lukt het ons niet om over de afgelopen jaren minimaal 10.000 euro aan voordeel binnen te halen, dan zorgen wij ervoor dat er een exclusieve fles wijn of single malt whisky jouw kant op komt. Nog een stap verder dus dan ‘gewoon’ no cure no pay. Lukt het ons wel, dan ben je verzekerd van een marktconform tarief dat in het niet valt bij het behaalde voordeel. Als ‘tegenprestatie’ is jouw blije gezicht meer dan voldoende! Los van deze weddenschap zijn we ook simpelweg zeer benieuwd naar wat er in jouw organisatie aan vragen leeft op het gebied van de sociale wetgeving.

Kom met vragen en suggesties!

Denk aan vragen als ‘Moet ik eigenrisicodrager worden voor de WGA en/of ZW?’, of ‘Hoe zorgen we er als bedrijf voor dat we de gedifferentieerde premie zo laag mogelijk houden?’. ‘Hoe zit het met besparingsmogelijkheden omtrent scholing en moet ik geen eigenrisicodrager worden?’. Ook voor puur praktische problemen, bijvoorbeeld hoe je het in hemelsnaam voor elkaar krijgt om binnen drie maanden LKV aan te vragen, staan we meer dan open. Laat het ons weten via info@vcsw.nl of bel 070 – 20 45 000. Heb je hulp nodig bij het aanvragen van subsidies en/of wil je weten welke voordelen er voor jouw organisatie allemaal te behalen zijn? Plan dan hier direct een consult van 15 minuten in met één van onze experts!

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156