Mijn VCSW
arrow_upward

API-Koppeling

Met een API-koppeling communiceren computerprogramma’s met elkaar. Hierdoor is het mogelijk om verschillende softwarepakketten met elkaar de koppelen. Op te kunnen koppelen is een unieke API-token nodig. Ook VCSW Digitaal maakt gebruik van een API-koppeling en communiceert hiermee met salarispakketten en software van onze klanten.

Koppelen met VCSW Digitaal
VCSW Digitaal is met verschillende salarispakketten te koppelen. Per salarispakket is een handboek beschikbaar waarmee de koppeling gerealiseerd kan worden. Vraag bij ons na of wij met uw salarispakket een koppeling kunnen maken.

Wat wordt er van u verwacht
Wij hebben een API-token van u nodig. Hiermee kunnen wij met uw salarispakket communiceren. Via VCSW Digitaal zijn verschillende handboeken beschikbaar waarmee de API-token gerealiseerd kan worden.

Gegevens
Met de API-koppeling worden verschillende gegevens periodiek ingeladen in VCSW Digitaal. Het gaat hierbij om algemene werkgeversgegevens, personalia van de medewerkers, dienstverbandgegevens en premiegegevens werknemers. Met deze gegevens verzorgen wij maximale benutting van de complexe sociale wet- en regelgeving.

Kosten
Het koppelen van VCSW Digitaal met uw salarispakket is kosteloos en valt binnen de dienstverlening VCSW Zekerheid.

Veiligheid
VCSW Digitaal draait op een server in Nederland die voldoet aan onderstaande certificering:
 NEN 7510
 ISO 27001
 PCI DSS Compliant
 ISO 9001
 ISO 14001

Geen API-koppeling
Kunnen wij nog niet koppelen met uw salarispakket? Geen probleem, regelmatig voegen wij salarispakketten toe aan onze lijst. Daarnaast kan VCSW Digitaal ook .CSV, .XLS, en .XML bestanden importeren.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 000

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn