Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
Header SPL

Let op: Subsidieregeling Praktijkleren is weer geopend!

Heb jij dit schooljaar een praktijk- of werkleerplaats aangeboden zodat toekomstig werkende beter voorbereid zijn op de arbeidsmarkt? Goed nieuws! Vanaf vandaag is het weer mogelijk om de Subsidieregeling Praktijkleren (SPL) aan te vragen. Voor VCSW altijd een belangrijke datum, omdat wij weten dat extra hulp en advies voor het aanvragen van deze subsidieregeling van groot belang is! Vandaag gaan we in gesprek met Consultant Daniëlle van Adrichem over de subsidie en hoe jij ervoor kunt zorgen dat de aanvraag succesvol wordt afgehandeld.

De Subsidieregeling Praktijkleren (SPL) biedt een tegemoetkoming in de kosten tijdens de praktijkbegeleiding en kan oplopen tot maximaal € 2.700 per praktijk- of werkleerplaats per schooljaar. Daniëlle merkt vaak dat organisaties niet eens weten dat er mogelijkheden zijn voor scholingssubsidies, hoe de aanvraag moet worden ingediend en welke administratieve bewaarplicht er is. De hoogte van deze subsidie hangt natuurlijk af van het aantal weken waarin de student de begeleiding kreeg in het school- of studiejaar. De subsidie vraag je na afloop van de begeleiding aan.

De subsidieregeling kan worden aangevraagd door bedrijven met de volgende leerlingen:

Aanvraagtermijn SPL
SPL kan tot september worden aangevraagd. Heb je geen idee hoe je dit voor elkaar gaat krijgen en aan welke eisen moet worden voldaan? Geen zorgen! Daniëlle is een van de specialisten die jou hierbij in de breedte kan ondersteunen. We zien namelijk vaak dat een aanvraag wordt afgewezen op grond van foutieve of onvolledige informatie. Belangrijk is om dit nog voor de sluiting in september te tackelen!

Kader: Wat zijn belangrijke attentiepunten? Daniëlle vertelt:

Wij staan in de startblokken!
VCSW neemt de aanvraag direct voor jou uit handen. Hierbij checken wij of de administratie op orde is, of alle deadlines gehaald worden en gaan we waar nodig in bezwaar. Wil je meer weten over deze subsidie, wat dit precies betekent en hoe de aanvraag kan worden gedaan? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Bezoekadres VCSW Maanweg 174
2516 AB Den Haag
Routebeschrijving

Postbus 90422
2509 LK Den Haag

Algemeen T: 070 - 26 00 156
E: info@vcsw.nl

Operations T: 070 20 45 092
E: operations@vcsw.nl of support@vcsw.nl

Sales T: 070 20 45 000
E: service@vcsw.nl

Legal T: 070 20 45 004
E: legal@vcsw.nl

maps

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156