Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
“Mijn ouders hebben een belangrijk aandeel in ons succes”

“Mijn ouders hebben een belangrijk aandeel in ons succes”

Binnenkort beleven we bij VCSW een bijzondere mijlpaal. Bijna tien jaar na de oprichting gaan er namelijk voor het eerst in ons bestaan twee medewerkers met pensioen. Wat deze gebeurtenis extra speciaal maakt, is het feit dat het gaat om beide ouders van oprichter en eigenaar Dennis Verduin. “Zonder hen zou VCSW nooit zo succesvol zijn geworden, dus een eerbetoon is zeker op z’n plaats”, aldus Dennis.

Dankbaar

Dat succes heeft volgens Dennis nog niet eens zozeer te maken met hun inzet tijdens de afgelopen jaren, maar is vooral te danken aan de opvoeding die zij Dennis hebben gegeven. Daarin speelde discipline een grote rol. Dennis: “In mijn jeugd waren de rollen omgedraaid en werkte ik mee in een elektronicabedrijf waar mijn vader Operationeel Directeur was. Mijn opa had op zijn beurt een drukkerij dus het ondernemen zit wel in de familie. De werkethiek die hierbij om de hoek komt kijken, inclusief alles afmaken waar je aan begonnen bent, heb ik heel nadrukkelijk van hen meegekregen. Daar ben ik ze heel dankbaar voor.”

Doorslaggevend voor succes

“Het was bijvoorbeeld heel normaal dat mijn vader elke dag als eerste op het werk was en aan het eind van de dag ook het licht weer uitdeed. Hij gaat bovendien tot op de dag van vandaag het beste gekleed van alle collega’s. Ook heeft hij meerdere collega’s bij VCSW opgeleid en gooit bij een fout antwoord, deels als geintje natuurlijk, steevast een viltstift naar iemands hoofd! Mijn moeder had eenzelfde instelling in haar carrière bij Justitie en is bovendien gezegend met een hoge mate van accuratesse. Zij heeft dan ook de financiën de afgelopen jaren op orde gehouden. Dat alles heeft me gevormd tot wie ik nu ben en dat is doorslaggevend geweest voor het slagen van mijn VCSW-avontuur.”

IJzeren discipline

“Een ijzeren discipline is onder mijn leeftijdsgenoten en nog wat jongere mensen namelijk bepaald geen vanzelfsprekendheid. Eerder het tegendeel. Naast kennis van zaken en een gezonde dosis doorzettingsvermogen heb ik me daarmee toch maar mooi kunnen onderscheiden. Ik ben mijn ouders enorm dankbaar voor alle steun die ze me altijd hebben gegeven, inclusief financieel in de vorm van een startkapitaal bij de oprichting van VCSW. Zonder hen zou VCSW nooit zo succesvol zijn geworden, of had het in elk geval veel langer geduurd. Hoe mooi is het dan dat ze hun loopbaan uitgerekend bij mij in het bedrijf afsluiten? Ik ben er echter van overtuigd dat hun invloed ook na hun vertrek nog heel lang in het bedrijf merkbaar zal blijven!”

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156