VCSW Digitaal
arrow_upward

Aanvraag Subsidieregeling Praktijkleren Met de Subsidieregeling Praktijkleren (SPL) wil de overheid werkgevers stimuleren om meer praktijk- en leerwerkplaatsen aan te bieden. Zo kunnen leerlingen, studenten of werknemers die een beroepsopleiding volgen, zich beter voorbereiden op de arbeidsmarkt en kunnen werkgevers beschikken over beter opgeleid personeel. Bent u aangesteld als erkend leerbedrijf of opleidingsbedrijf? Dan kunt u aanspraak maken op een tegemoetkoming in de gemaakte kosten voor het begeleiden van leerlingen en stagiaires. De Subsidieregeling Praktijkleren geldt ook als een tegemoetkoming in de loon- of begeleidingskosten van een promovendus of technologisch ontwerper in opleiding (toio).

Aanvraag Subsidieregeling Praktijkleren

Met de Subsidieregeling Praktijkleren (SPL) wil de overheid werkgevers stimuleren om meer praktijk- en leerwerkplaatsen aan te bieden. Zo kunnen leerlingen, studenten of werknemers die een beroepsopleiding volgen, zich beter voorbereiden op de arbeidsmarkt en kunnen werkgevers beschikken over beter opgeleid personeel.

Bent u aangesteld als erkend leerbedrijf of opleidingsbedrijf? Dan kunt u aanspraak maken op een tegemoetkoming in de gemaakte kosten voor het begeleiden van leerlingen en stagiaires. De Subsidieregeling Praktijkleren geldt ook als een tegemoetkoming in de loon- of begeleidingskosten van een promovendus of technologisch ontwerper in opleiding (toio).

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 000

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156