VCSW Digitaal
arrow_upward

VCSW Zekerheid Onmisbare schakel voor de toekomst Naarmate 2018 steeds dichterbij komt is het noodzaak dat u uw sociale afdrachten goed onder controle heeft. Door nieuwe wetswijzigingen is het vanaf 1 januari 2018 immers niet meer mogelijk om nog met terugwerkende kracht aanspraak te maken op een premievoordeel waar u wel recht op heeft. Des te belangrijker om hier nu al op te anticiperen met VCSW Zekerheid. VCSW Zekerheid biedt de nieuwe norm in salarisadministratie Dit betekent dat onze specialisten maandelijks, bij iedere verloning, een controle op uw sociale afdrachten uitvoeren. Mutaties in uw personeelsbestand kunnen immers ook veranderingen in uw premievoordelen betekenen.

VCSW Zekerheid
Onmisbare schakel voor de toekomst

Naarmate 2018 steeds dichterbij komt is het noodzaak dat u uw sociale afdrachten goed onder controle heeft. Door nieuwe wetswijzigingen is het vanaf 1 januari 2018 immers niet meer mogelijk om nog met terugwerkende kracht aanspraak te maken op een premievoordeel waar u wel recht op heeft. Des te belangrijker om hier nu al op te anticiperen met VCSW Zekerheid.

VCSW Zekerheid biedt de nieuwe norm in salarisadministratie
Dit betekent dat onze specialisten maandelijks, bij iedere verloning, een controle op uw sociale afdrachten uitvoeren. Mutaties in uw personeelsbestand kunnen immers ook veranderingen in uw premievoordelen betekenen.

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 000

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn

070 - 20 45 000