VCSW Digitaal
arrow_upward
“VCSW Legal inschakelen voor het ‘derde spoor’ was een prima zet” Blog

“VCSW Legal inschakelen voor het ‘derde spoor’ was een prima zet”

Dat verslaving een groot maatschappelijk probleem vormt, is algemeen bekend. Logischerwijs staat daar een eveneens omvangrijke verslavingszorg tegenover. De ware omvang van deze sector drong bij ons pas echt door dankzij onze dienstverlening voor Tactus. Deze instelling voor verslavingszorg is actief in het midden en oosten van ons land en telt maar liefst 1.200 medewerkers, verdeeld over veertig locaties. “Bij zo’n personeelsbestand is een samenwerking met VCSW al snel lonend”, aldus Norbert Mimpen.

Lees meer

maandag, 16 maart 2020

Ook werkgevers hebben recht op een stagevergoeding Blog

Ook werkgevers hebben recht op een stagevergoeding

Nog lang niet alle bedrijven doen aan praktijkleren. Dat is jammer, want een beetje vers bloed houdt je bedrijf jong. En leerlingen hebben de toekomst, dus ook die van jou en ons. Een veelgehoord bezwaar is dat ze veel kosten, en dan vooral in tijd en begeleiding. Om dit ‘leed’ te verzachten, bestaan er diverse subsidie- en andere stimulansregelingen. De overheid wil deze, net als wij, graag in de spotlights zetten.

Lees meer

donderdag, 27 februari 2020

Minder ‘werkgeversleed’ door compensatie transitievergoeding Blog

Minder ‘werkgeversleed’ door compensatie transitievergoeding

Hoewel langdurige ziekte van een werknemer vooral vervelend is voor de betrokkene zelf, kan het voor jou als werkgever - letterlijk en figuurlijk - een hoofdpijndossier worden. Zeker als je, na al flink in de buidel te hebben getast met loondoorbetaling, ook nog eens een transitievergoeding voor je kiezen krijgt. Om die pijn te verzachten, mag je vanaf 1 april de betaalde transitievergoeding van de overheid terugvorderen. Ook met terugwerkende kracht.

Lees meer

donderdag, 13 februari 2020

Bedrijven laten te veel betaalde sociale premies liggen Nieuws

Bedrijven laten te veel betaalde sociale premies liggen

Nederlandse bedrijven lopen jaarlijks €1 miljard mis, omdat zij te veel betaalde sociale premies niet terugvorderen of geen gebruik maken van stimuleringsregelingen.

Lees meer

vrijdag, 31 januari 2020

VCSW Legal: daar word je ook als werkgever ‘beter’ van Blog

VCSW Legal: daar word je ook als werkgever ‘beter’ van

De uiterst complexe sociale wetgeving in ons land wordt vaak vergeleken met een doolhof en zelfs een jungle. Wij hebben er ons werk van gemaakt om werkgevers zo snel en rendabel mogelijk naar de ‘uitgang’ te begeleiden. Zo hebben we onlangs voor een nieuwe klant maar liefst €125.000 kunnen terugvorderen voor teveel betaalde premies. Soms moeten we daarvoor met een (juridisch) bijltje hakken. Sinds kort hebben we dat ondergebracht in VCSW Legal.

Lees meer

woensdag, 29 januari 2020

Na 20 jaar een arbeidscontract tekenen. WABlief? Blog

Na 20 jaar een arbeidscontract tekenen. WABlief?

De recente invoering van de Wet arbeidsmarkt in Balans (WAB) betekent onder andere eerder recht op transitievergoeding en harmonisatie van arbeidsvoorwaarden voor payrolling. Een opvallende, praktische verandering is de eis om twee handtekeningen onder ieder arbeidscontract te hebben om het lage WW-premiepercentage te mogen toepassen. Zelfs als iemand al twintig jaar in dienst is. Die aanvankelijk harde eis in inmiddels iets versoepeld, maar toch.

Lees meer

donderdag, 16 januari 2020

Laag premiepercentage voor een vast contract? Zorg voor twee handtekeningen! Nieuws

Laag premiepercentage voor een vast contract? Zorg voor twee handtekeningen!

Werkgevers krijgen tot 1 april 2020 de tijd om te voldoen aan de administratieve vereisten voor de lage WW-premie.

Lees meer

dinsdag, 17 december 2019

Werkhervattingskas: controleren is ‘incasseren’ Blog

Werkhervattingskas: controleren is ‘incasseren’

Heerlijk, het is weer december. De maand van cadeautjes, kerstversieringen, lekkernijen en... de beschikking gedifferentieerde premie werkhervattingskas (Whk). Ja, bij de Belastingdienst weten ze wel hoe je een feestje moet bouwen! Als het goed is, dan heb je het jaarlijkse ‘presentje’ ook alweer binnen en waarschijnlijk al ‘uitgepakt’. Voordat je ermee aan de slag gaat, raden wij je aan hem goed te laten controleren. En wel hierom.

Lees meer

maandag, 9 december 2019

Transitievergoeding gecompenseerd + verjaring boekjaar 2014

Heeft u de compensatie transitievergoeding inzichtelijk én is uw boekjaar 2014 veiliggesteld? Nee? Misschien? Geen idee? Zonde, want wellicht is compensatie met terugwerkende kracht tot 5 jaar terug mogelijk!

Lees meer

maandag, 2 december 2019

“Met VCSW hebben we deze gigaklus weten te klaren” Blog

“Met VCSW hebben we deze gigaklus weten te klaren”

We prijzen ons bij VCSW gelukkig dat we regelmatig complimenten krijgen van klanten. En dan niet over de smaak van onze koffie (waar overigens niks mis mee is), maar over onze dienstverlening.

Lees meer

dinsdag, 26 november 2019

Werken met VCSW Digitaal ‘loont’ Blog

Werken met VCSW Digitaal ‘loont’

Heb jij ons vorige blog gelezen? Dan weet je dat er (zeer) snel gehandeld moet worden om loonkostenvoordelen van met name medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt te benutten. Vervelend genoeg hebben veel werkgevers op hun beurt een flinke afstand tot de benodigde gegevens om die voordelen te benutten.

Lees meer

donderdag, 31 oktober 2019

Regel snel je premievoordeel want: op=op! Blog

Regel snel je premievoordeel want: op=op!

Tja, het klinkt een beetje als een goedkope reclame en het is misschien een beetje gechargeerd. Feit is wel dat je er sinds vorig jaar als werkgever als de kippen bij moet zijn om de loonkostenvoordelen van (nieuwe) medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt te benutten.

Lees meer

dinsdag, 8 oktober 2019

Snel geld verdienen? Laat je sociale premies checken! Blog

Snel geld verdienen? Laat je sociale premies checken!

Snel geld verdienen, wie wil dat niet? De een stopt zijn of haar spaargeld in bitcoins, al dan niet aangespoord door fake advertenties van John de Mol, Humberto Tan of Waylon.

Lees meer

woensdag, 28 augustus 2019

BLOG Wouter #4 // De kogel is door de kerk Blog

BLOG Wouter #4 // De kogel is door de kerk

Na van de baan te zijn geveegd door controversieel te zijn verklaard, is de kogel nu toch door de kerk. Lang verwacht, niet meer gedacht, daar komt-ie dan! De compensatie transitievergoeding voor langdurig zieken is in het vooruitzicht! 

Lees meer

maandag, 30 juli 2018

BLOG Wouter #3 // Appeltje eitje, was dat ‘m voor vandaag? Blog

BLOG Wouter #3 // Appeltje eitje, was dat ‘m voor vandaag?

Goeiedag! Na een ongekend mooie periode is de regen toch weer even neergedaald op ons kikkerlandje. Niet erg, eind van de week ziet er weer zonnig uit en dit geeft ons voor nu toch even de gelegenheid de letter R van “branddolicivowet” op te pakken. Tot zo ver het weerbericht, let’s gooo..!

Lees meer

donderdag, 12 juli 2018

BLOG Wouter #2 // Hoe kom ik erachter welke uitkeringslasten op ons bordje liggen? Blog

BLOG Wouter #2 // Hoe kom ik erachter welke uitkeringslasten op ons bordje liggen?

De vorige keer heb ik toegelicht dat de gedifferentieerde premie WGA/Whk gebaseerd is op de uitkeringslasten van (ex-)medewerkers. Verderop zal ik een toelichting geven over de eerste letter van ons ezelsbruggetje “branddolicivowet”, maar eerst even dit: Hoe kom ik erachter welke uitkeringslasten op ons bordje liggen?

Lees meer

vrijdag, 22 juni 2018

BLOG Wouter #1 // Goeiedag, wat is de gedifferentieerde premie ook alweer? Blog

BLOG Wouter #1 // Goeiedag, wat is de gedifferentieerde premie ook alweer?

En nu? Nu merk ik dat het toch al enigszins taai begint te worden, en dit is slechts de introductie van dit onderwerp! Nog even volhouden, ik probeer het kort te houden..

Lees meer

woensdag, 6 juni 2018

De beschikking gedifferentieerde premie Whk ligt op de mat, wat nu? Blog

De beschikking gedifferentieerde premie Whk ligt op de mat, wat nu?

Ieder jaar ontvangen organisaties aan het einde van het jaar een beschikking met het nieuwe percentage voor de gedifferentieerde premie Whk. De beschikking omvat veelal een aantal pagina’s met een ingewikkelde berekening. Bij de meeste organisaties wordt het nieuwe percentage keurig in het salarispakket verwerkt en verdwijnt de beschikking in een map.

Lees meer

dinsdag, 14 november 2017

Hét Miljoenenontbijt Den Haag 2017 Nieuws

Hét Miljoenenontbijt Den Haag 2017

Het was een geslaagd miljoenenontbijt in theater Diligentia! Even nagenieten? Of kon je er niet bij zijn? Bekijk hier de aftermovie

Lees meer

donderdag, 21 september 2017

“Aanscherping privacywet veel omvattender dan ik dacht” Nieuws

“Aanscherping privacywet veel omvattender dan ik dacht”

Tevreden blikken wij terug op een succesvol seminar over Privacy en Aansprakelijkheid. Het herfstige weer was weliswaar niet besteld maar wel heel toepasselijk voor de kennissessie die VCSW samen met Broeseliske van Vlijmen organiseerde op 7 september in het Meermanno Museum in Den Haag. “Ik voel de bui al hangen,” aldus één van onze gasten na afloop bij de borrel, “Die aanscherping van de privacywet omvat veel meer dan ik had gedacht!”. Een begrijpelijke conclusie. Want de privacyrechten van uw werknemers en klanten worden aanzienlijk verruimd. Tijd om daar nu al op te anticiperen met de hulp van onze 3 sprekers.

Lees meer

dinsdag, 12 september 2017

Anticipeer direct! Belangrijke aanscherping privacywetgeving Nieuws

Anticipeer direct! Belangrijke aanscherping privacywetgeving

Op 25 mei 2018 zal de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) worden vervangen door één Europese wet die de privacyrechten voor alle landen binnen de Europese Unie gelijk stelt aan elkaar. Deze wet, de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), geeft burgers van EU-landen meer zeggenschap over hun gegevens en heeft aanzienlijke gevolgen voor bedrijven die persoonsgegevens verwerken. Zo ook voor ons, VCSW.

Lees meer

donderdag, 7 september 2017

“Zeker een stuk wijzer!” na de kennissessie met VCSW en Geelkerken Linskens Advocaten Nieuws

“Zeker een stuk wijzer!” na de kennissessie met VCSW en Geelkerken Linskens Advocaten

Verbazing en frustratie op de kennissessie “Privacy op de werkvloer: waar ligt de grens?” In de entourage van een idyllisch kasteel in Oegstgeest had VCSW op 18 mei 2017 samen met Geelkerken Linskens Advocaten een grote zaal afgehuurd om werkgevers bij te praten over de privacyrechten van werknemers.

Lees meer

maandag, 22 mei 2017

Activering Quotumwet steeds reëler Nieuws

Activering Quotumwet steeds reëler

Naar verwachting zullen werkgevers er de komende jaren niet in slagen om 100.000 extra banen te creëren voor mensen met een arbeidsbeperking. Onder andere bureaucratie en te strenge regelgeving maken het onmogelijk om de Banenafspraak van de Participatiewet in praktijk te halen. Ook is er kritiek op de rekenmethode voor deze 100.000 banen. Het tv-programma Nieuwsuur wijdde hier op 21 mei 2017 een nieuwsitem aan. Aanleiding is de brandbrief die aanjager van het banenplan, Aart van der Gaag, namens de werkgeversorganisaties VNO-NCW, MKB Nederland en LTO aan de Kamer stuurde.

Lees meer

maandag, 22 mei 2017

Oproep aan alle werkgevers: 2017 is een jaar dat telt! Nieuws

Oproep aan alle werkgevers: 2017 is een jaar dat telt!

Met de komst van de nieuwe Wet Tegemoetkoming Loondomein (WTL), zal het vanaf 1 januari 2018 niet langer mogelijk zijn om met terugwerkende kracht alle misgelopen premievoordelen terug te krijgen. Er is dus enige haast geboden om nog voor 1 januari 2018 uw werknemers correct in het systeem te hebben staan.

Lees meer

vrijdag, 28 april 2017

Verkiezingstijd: Ontslag en transitievergoeding Nieuws

Verkiezingstijd: Ontslag en transitievergoeding

De transitievergoeding moet volgens PvdA en D66 mogelijk worden vanaf de eerste werkdag dat de werknemer in dienst is. De regeling omtrent ontslagvergoeding stelt nu nog dat een werknemer pas na twee jaar dienstverband recht heeft op een transitievergoeding.

Lees meer

donderdag, 9 maart 2017

Verkiezingstijd: Hoe gaat het straks verder met de Quotumwet? Nieuws

Verkiezingstijd: Hoe gaat het straks verder met de Quotumwet?

Verschillende politieke partijen besteden in hun verkiezingsprogramma extra aandacht aan de Quotumwet. Waar de PvdA en D66 spreken over activatie van de Quotumwet als de banenafspraak niet gehaald wordt (huidige maatregel), hebben andere partijen hier een ander standpunt over ingenomen.

Lees meer

dinsdag, 7 maart 2017

Verkiezingstijd: Meer voordeel en minder belastingen Nieuws

Verkiezingstijd: Meer voordeel en minder belastingen

De belastingen op arbeid kunnen weer omlaag, het Lage-inkomensvoordeel (LIV) moet omhoog en de loonkostensubsidies voor ouderen en arbeidsgehandicapten moeten worden uitgebreid.

Lees meer

vrijdag, 3 maart 2017

Verkiezingstijd: Loondoorbetaling bij ziekte waarschijnlijk op de schop Nieuws

Verkiezingstijd: Loondoorbetaling bij ziekte waarschijnlijk op de schop

Nu de verkiezingsstrijd volop is losgebarsten, is het interessant om eens te kijken naar wat de verschillende politieke partijen willen veranderen aan het huidige sociale zekerheidstelsel.

Lees meer

woensdag, 1 maart 2017

Druk bezochte kennissessie met Marree en Dijxhoorn Advocaten Nieuws

Druk bezochte kennissessie met Marree en Dijxhoorn Advocaten

Op donderdag 2 februari heeft VCSW samen met Marree en Dijxhoorn Advocaten een seminar gehouden over de Wet Werk en Zekerheid en nieuwe regelgeving binnen de sociale wetgeving. In het Best Western Plus Berghotel in Amersfoort kwamen zo’n 50 HR-managers bijeen om te horen met welke nieuwe regelingen en wetswijzigingen zij rekening moeten houden in 2017.

Lees meer

vrijdag, 3 februari 2017

Compensatie transitievergoeding na twee jaar ziekte Nieuws

Compensatie transitievergoeding na twee jaar ziekte

Er liggen nieuwe plannen omtrent de transitievergoeding die werkgevers moeten betalen als zij hun werknemer na twee jaar ziekte ontslaan. Omdat veel werkgevers de verplichte transitievergoeding als een te hoge financiële last zien, besluiten zij vaak na twee jaar ziekte een slapend dienstverband in stand te houden. De werknemer wordt dan niet meer aan het werk gezet en ontvangt ook geen loon, maar de werkgever hoeft dan geen transitievergoeding te betalen. Dit is volgens minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een onwenselijke situatie. Hij wil deze werkgevers tegemoet komen met een compensatie voor de transitievergoeding.

Lees meer

dinsdag, 24 januari 2017

UWV neemt uitkering eerste termijn eigen risico dragen over Nieuws

UWV neemt uitkering eerste termijn eigen risico dragen over

De eerste termijnen van het eigen risico dragen zijn voorbij. Vanaf 1 januari 2017 neemt het UWV daarom de WGA-uitkeringen en re-integratietrajecten over die in 2007 zijn ingegaan. Werkgevers die sinds 2007 voor hun (ex)werknemer een WGA-uitkering betalen zijn hier dus niet langer verantwoordelijk voor.

Lees meer

donderdag, 12 januari 2017

Driedubbel voordeel voor de sociale werkgever Nieuws

Driedubbel voordeel voor de sociale werkgever

Zoals eerder bericht is 2017 een extra voordelig jaar door de gefaseerde invoering van de Wet tegemoetkomingen loondomein (WTL). Per 1 januari van dit jaar kunt u op bepaalde groepen werknemers drie regelingen tegelijk toepassen: het lage-inkomensvoordeel (LIV), premiekorting en loonkostensubsidie. Wij zetten dit nogmaals voor u op één rij.

Lees meer

dinsdag, 10 januari 2017

Lage-inkomensvoordeel (LIV) bijgesteld naar 125% Nieuws

Lage-inkomensvoordeel (LIV) bijgesteld naar 125%

Het Lage-inkomensvoordeel (LIV) dat als onderdeel van de Wet tegemoetkomingen loondomein (WTL) per 1 januari 2017 is ingegaan, is bijgesteld van 120% naar 125%. Dit betekent dat werkgevers een vergoeding kunnen krijgen voor werknemers die minimaal 100% en maximaal 125% van het wettelijk minimumloon verdienen. U dient hiervoor wel elke 6 maanden uw loonadministratie opnieuw te controleren.

Lees meer

dinsdag, 3 januari 2017

VCSW wint opnieuw de FD Gazellen Award! Nieuws

VCSW wint opnieuw de FD Gazellen Award!

Voor het tweede jaar op een rij heeft het Financieele Dagblad VCSW uitgeroepen tot FD Gazelle! Jaarlijks worden de snelst groeiende bedrijven van Nederland beloond met een FD Gazelle Award. “Bij ons in de kast staan nu twee mooie awards te prijken: de FD Gazellen Award van 2015 en die van 2016. Dat geeft ons een enorm trots gevoel,” aldus commercieel directeur Marc van Versendaal.

Lees meer

dinsdag, 22 november 2016

Verruiming doelgroep no-riskpolis Nieuws

Verruiming doelgroep no-riskpolis

Werkgevers kunnen vanaf 1 januari 2017 langer aanspraak maken op de no-riskpolis en ook nog eens voor een grotere groep werknemers. Dit staat in verschillende wetsvoorstellen die nu in behandeling van de Tweede Kamer en Eerste Kamer zijn.

Lees meer

woensdag, 2 november 2016

Lage-inkomensvoordeel (LIV) levert in 2017 extra voordeel op! Nieuws

Lage-inkomensvoordeel (LIV) levert in 2017 extra voordeel op!

Vanaf 1 januari 2017 krijgen werkgevers te maken met een nieuwe wetgeving die het aantrekkelijker maakt om mensen in dienst te nemen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Deze Wet tegemoetkomingen loondomein (WTL) wordt in 2017 en 2018 gefaseerd ingevoerd, startend met het lage-inkomensvoordeel (LIV).

Lees meer

vrijdag, 14 oktober 2016

Werkgeversheffing Zorgverzekeringswet in 2017 omlaag Nieuws

Werkgeversheffing Zorgverzekeringswet in 2017 omlaag

Werkgevers betalen in de meeste gevallen een werkgeversheffing Zorgverzekeringswet (Zvw) over het loon van hun werknemers. Per 1 januari 2017 zal de werkgeversheffing Zvw dalen van 6,75% naar 6,65%.

Lees meer

woensdag, 12 oktober 2016

Den Haag Doet Duurzaam Dag Nieuws

Den Haag Doet Duurzaam Dag

Op 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, steken werknemers van maatschappelijk betrokken bedrijven zoals de Rabobank, Staedion, Heering Office, VCSW en het Hoogheemraadschap van Delfland de groene vingers uit de mouwen om 15 buurthuizen, scholen en verzorgingshuizen, zoals bijvoorbeeld buurtcentrum de Mussen, Middin en de Lucaskerk te vergroenen. Dit initiatief van stichting Duurzaam Den Haag en PEP is het Haagse vervolg op de NLDoet dag die jaarlijkse in maart plaatsvindt; door heel Nederland steken vrijwilligers de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties.

Lees meer

dinsdag, 11 oktober 2016

UWV compenseert transitievergoeding na ziekte Nieuws

UWV compenseert transitievergoeding na ziekte

Werkgevers die na twee jaar ziekte van een werknemer een transitievergoeding moeten betalen, kunnen hiervoor vanaf 2018 een compensatie aanvragen bij het UWV.

Lees meer

donderdag, 29 september 2016

Vanaf 2017 leeftijdsgrens no-riskpolis naar 56 jaar Nieuws

Vanaf 2017 leeftijdsgrens no-riskpolis naar 56 jaar

In 2017-2018 trekt het Kabinet € 68 miljoen euro uit om de werkloosheid onder vijftigplussers terug te dringen. Onderdeel van dit actieplan is de verlaging van de no-riskpolis naar een leeftijdsgrens van 56 jaar.

Lees meer

donderdag, 29 september 2016

Miljoenenontbijt 2016: Verrassend, inspirerend en vol energie!

Het Miljoenenontbijt 2016 was een groot succes! Op woensdag 21 september verzamelden zo’n 400 ondernemers zich in het Theater Diligentia in Den Haag voor een inspirerende ontbijtsessie met de nadruk op een wat onderbelicht thema op de Miljoenennota 2016: Energie. Conclusie van deze ochtend: Nederland moet sneller verduurzamen en daarin zullen de overheid, het bedrijfsleven, kennisinstellingen en de gewone burger moeten samenwerken.

Lees meer

maandag, 26 september 2016

Staartlasten en premieberekening WGA 2017 Nieuws

Staartlasten en premieberekening WGA 2017

Zoals eerder bericht, zullen er per 1 januari 2017 enkele veranderingen in de gedifferentieerde premie Whk plaatsvinden. Zo worden de premiecomponenten WGA-flex en WGA-vast samengevoegd, waardoor u zich vanaf volgend jaar nog enkel kunt verzekeren voor de WGA als geheel. Met de deadline van de aanvraag om per 2017 eigenrisicodrager WGA te worden in het zicht, heeft u nog maar weinig tijd om uw definitieve keuze te bepalen. Daarom vatten wij de belangrijkste punten nog even kort voor u samen:

Lees meer

vrijdag, 16 september 2016

DEADLINE: aanvraag eigenrisicodrager WGA vóór 1 oktober Nieuws

DEADLINE: aanvraag eigenrisicodrager WGA vóór 1 oktober

Uw aanvraag om per 1 januari 2017 eigenrisicodrager WGA te worden dient vóór 1 oktober 2016 te worden ingediend bij de Belastingdienst. Onderdeel van deze aanvraag is de garantieverklaring waarin een bank of verzekeraar zich garant stelt voor de uitkeringen als uw organisatie die niet netjes betaalt.

Lees meer

vrijdag, 16 september 2016

Voorwaarden Eigenrisicodragers per 1 januari 2017 gewijzigd Nieuws

Voorwaarden Eigenrisicodragers per 1 januari 2017 gewijzigd

Wie per 1 januari 2017 Eigenrisicodrager voor de WGA wil zijn, zal spoedig actie moeten ondernemen. Ook wanneer u reeds Eigenrisicodrager voor de WGA bent. Dit in verband met de wijzigende voorwaarden die de overheid heeft getroffen om de concurrentieverhouding tussen de private en publieke verzekeringsmarkt te verbeteren.

Lees meer

vrijdag, 19 augustus 2016

In 2017 nog geen Quotumheffing van kracht Nieuws

In 2017 nog geen Quotumheffing van kracht

Het ziet ernaar uit dat de Quotumregeling van de Wet banenafspraak in 2017 nog niet van kracht zal gaan. Met 21.057 banen is de doelstelling van 2015 om 9.000 extra banen voor mensen met een arbeidsbeperking te creëren immers ruimschoots behaald. Dit betekent dat werkgevers in 2017 geen verplicht aantal banen voor mensen met een arbeidsbeperking hoeven te creëren en voorlopig dus ook geen boete riskeren.

Lees meer

maandag, 8 augustus 2016

VCSW is trotse partner van het Miljoenenontbijt 2016 Nieuws

VCSW is trotse partner van het Miljoenenontbijt 2016

Ook dit jaar wordt op de woensdagochtend na Prinsjesdag het Miljoenenontbijt georganiseerd. Dit jaarlijks terugkerende evenement voor ondernemers is een initiatief van VNO-NCW, gemeente Den Haag, ING, Randstad en dit jaar voor het eerst: VCSW.

Lees meer

woensdag, 3 augustus 2016

VCSW is trotse winnaar van de FD Gazellen Award 2015! Nieuws

VCSW is trotse winnaar van de FD Gazellen Award 2015!

Ieder jaar reikt het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Een verkiezing met meerdere prijsrondes voor ondernemingen die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald. De snelle groei van VCSW is zeker niet onopgemerkt gebleven wat ertoe heeft geleid dat wij ons vanaf nu de trotse winnaar van FD Gazellen Award 2015 mogen noemen!

Lees meer

maandag, 30 november 2015

kennisbank

“De sociale wetgeving kent geen geheimen voor VCSW. Een betrouwbare en professionele partner!”

Ann Raeymaekers – Christ van den Borne

Aankomende evenementen

01-01-1970

SEMINAR | De AVG in de praktijk

AVG in de praktijk! De AVG houdt ondernemend Nederland in zijn greep. Datalekken moeten worden gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Elke o…

07-09-2017

SEMINAR | Privacy en aansprakelijkheid

Deze kennisupdate mag u zeker niet missen! In dit seminar besteden we aandacht aan drie hot items in de wereld van HR-professionals en ondernemer…

20-09-2017

SEMINAR | N.a.v. Prinsjesdag: hèt Miljoenenontbijt van 2017

SPECIAAL VOOR ONDERNEMERS! - Het ontbijt overslaan: is dat een goed idee? Dít inspiratieontbijt mag je zéker niet missen! Hoe gezellig is het …

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 000

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156