Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
Onze consultants hebben er zin in. Jij ook?

Onze consultants hebben er zin in. Jij ook?

Bij VCSW zijn we druk bezig met het optimaliseren van ons digitale platform VCSW Digitaal. Dit heeft ook gevolgen voor onze periodieke consultantsbezoeken. Dankzij de hoge automatiseringsgraad kunnen onze consultants nu meer dan ooit focussen op het persoonlijke contact met onze klanten. Wat speelt er op kantoor en wat kunnen wij hierin betekenen?

Meer op inhoud en actualiteit

Tot voor kort stonden onze consultantbezoeken vooral in het teken van administratief-technische vraagstukken. Nu veel van dat zoek- en spitwerk volledig geautomatiseerd is, ontstaat er ruimte om tijdens consultantsbezoeken meer in te gaan op de inhoud en de actualiteit van wet- en regelgeving. Onze consultants verdiepen zich in de klant en weten precies welke regelingen er op tafel liggen, of voor nu van toepassing zijn.

Nieuwe wetgeving, nieuwe mogelijkheden

We merken dat klanten het prettig vinden om regelmatig persoonlijk contact met ons te hebben. Bijvoorbeeld om vragen te kunnen stellen die in de meeste gevallen direct kunnen worden beantwoord. Daarbij komen vanzelf nieuwe zaken aan bod waarbij we klanten ook kunnen ondersteunen. Om de tijd zo effectief en efficiënt mogelijk te benutten, sturen we voorafgaand een agenda toe zodat klanten zich optimaal kunnen voorbereiden. En wij van onze kant bijvoorbeeld een expert mee kunnen nemen. Samen gaan we aan de slag, bekijken we de portal en kijken we naar onderwerpen waarbij klanten misschien wel denken: ‘Dat speelt bij ons niet’.

Over het hoofd zien

Zo denken sommige klanten niks aan scholing te doen, maar blijkt dat er toch enkele medewerkers een LOI-cursus volgen die wel degelijk voor subsidie in aanmerking komen. Volgens andere klanten valt er juist weinig te halen omdat men wegens corona al een tijd geen nieuwe mensen aanneemt. Er zijn echter onder bestaand personeel legio mogelijkheden en voordelen te benutten. Daarnaast is een (virtueel) bezoek een uitgelezen kans om ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, die we al in blogs hebben behandeld, nader toe te lichten. Kennis ja dat hebben we, maar het gesprek aangaan is voor ons key!

Wil je nu al een afspraak met een van onze consultants maken? Of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via info@vcsw.nl of 070 – 2600 156. Of plan hier direct een consult van 15 minuten in met één van onze experts! Wie weet schudden we elkaar binnenkort virtueel de hand!

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156