VCSW Digitaal
arrow_upward

Wij zijn VCSW

Wij zetten ons elke dag in om werkgevers meer inzicht te geven in de voordelen van de sociale wetgeving. Want vaak wordt hier nog lang niet optimaal van geprofiteerd. En wie wil er nu teveel belasting betalen? Al die complexe regels en wetswijzigingen maken het een ingewikkelde materie die onze specialisten helder voor u in kaart brengen. Zodat u maximaal voordeel behaalt!

Bovendien doet de overheid een steeds dringender beroep op werkgevers om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. En vaak hebben werkgevers deze doelgroep ongemerkt al jaren in dienst. Naar alle tevredenheid! Wij helpen daarom graag sociaal werkgeverschap te stimuleren door met kennis het maatschappelijk belang en het werkgeversbelang bij elkaar te brengen.

video-screen play_circle_outline

Vacature

Junior Backend Developer

32-40 uur per week

Wij zijn op zoek naar een junior PHP backend developer! Heb jij minimaal 1 jaar ervaring met PHP en Laravel en wil jij graag aan de slag bij een jong en innovatief bedrijf in Den Haag? Lees dan snel deze vacature!

Solliciteer direct arrow_forward

Vacature

Backend Developer

32-40 uur per week

Wij zijn op zoek naar een medior/senior PHP backend developer! Heb jij minimaal 3 jaar ervaring met PHP en Laravel en wil jij graag aan de slag bij een jong en innovatief bedrijf in Den Haag? Lees dan snel deze vacature!

Solliciteer direct arrow_forward

Vacature

Contact Agent

32-40 uur per week

Je komt ‘s morgens binnen, pakt lekker wat te drinken en start je computer op. Je stelt samen met je collega’s een actielijst op waarmee je zelfstandig aan de slag kunt. De post dient verwerkt te worden en dan pak je de telefoon en begint lekker te bellen.

Solliciteer direct arrow_forward
Bekijk al onze vacatures arrow_forward

Vacature

Commercieel Medewerker Binnendienst

32-40 uur per week

Je komt ‘s ochtends binnen, pakt lekker een bak koffie en start je computer op. Je hebt een aantal belacties voor deze dag klaarstaan. Door de vrijheid die jij hebt, heb jij jouw eigen klantenbestand opgebouwd met onder andere prospecten, toekomstige samenwerkingen en bestaande klanten. Je weet als geen ander met jouw stem je contactpersonen te enthousiasmeren voor onze dienstverlening.

Solliciteer direct arrow_forward
Bekijk al onze vacatures arrow_forward

Wilt u teruggebeld worden door een van onze adviseurs?

Bel mij terug!

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 000

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156