Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
Header Salarisadministratie

Salarisadministratie

Het uitbesteden van je salarisadministratie is iets wat logisch is. De expertise en deskundigheid van Payroll Specialisten is iets wat constant bijgespijkerd moet worden en het voelt daardoor prettig om op een deskundige partner te kunnen vertrouwen. VCSW is graag die partner en denkt op elk moment met jouw organisatie mee!

Voor veel ondernemers is het uitbesteden van de salarisadministratie een simpele keuze. Je bespaart veel tijd, hoeft geen studies te wijden aan wet- en regelgeving omtrent salarisadministratie en alle lastige vragen van medewerkers over hun salaris kun je doorverwijzen naar de salarisadministrateur.

Een ander bijkomend voordeel wanneer je de personeelsadministratie uitbesteed is het feit dat je de verantwoordelijkheid ook uit handen geeft. Een externe partij heeft de kennis en kunde in huis om de administratie altijd correct uit te voeren. Zo vermijd je het risico van boetes door de belastingdienst.

Kortom, samenwerken met een externe kennispartij is helemaal niet zo’n slecht idee. Je administratie loopt altijd op rolletjes. Zonder dat je ernaar om hoeft te kijken kun je ervan uit gaan dat de loonstroken van je medewerkers altijd correct en op tijd de deur uit gaat. Dan kun jij je weer focussen op de dingen die er echt toe doen!

Direct inloggen

pts

Waarom de salarisadministratie uitbesteden?

15
16
17

Alle medewerkers krijgen de beschikking over een applicatie waar gegevens kunnen worden opgehaald en ingediend, een zogenoemde Employee Self Service (ESS) en de managers krijgen de beschikking over een Manager Self Service (MSS). Deze applicatie is beschikbaar via een web portaal, evenals via de telefoon en/of tablet. Op deze manier kan alles worden geautomatiseerd en blijft het up-to-date.

Indien mogelijk koppelen we de salarisadministratie met het boekhoudpakket zodat dit proces wordt geautomatiseerd en direct op de juiste grootboekrekeningen wordt geplaatst.

Je haalt een kennispartij in huis en je bent direct gekoppeld met VCSW Digitaal die alle voordelen biedt en besparingen realiseert!

Ons team

Danielle van Adrichem

Danielle van Adrichem

Customer Excellence Specialist

Rowen Kottman

Rowen Kottman

Senior Payroll Specialist

Britt van der Zon

Britt van der Zon

Payroll Officer

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156