Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward

Aanvraag Subsidieregeling Praktijkleren

Met de Subsidieregeling Praktijkleren (SPL) wil de overheid werkgevers stimuleren om meer praktijk- en leerwerkplaatsen aan te bieden. Zo kunnen leerlingen, studenten of werknemers die een beroepsopleiding volgen, zich beter voorbereiden op de arbeidsmarkt en kunnen werkgevers beschikken over beter opgeleid personeel.

Bent u aangesteld als erkend leerbedrijf of opleidingsbedrijf?

Dan kunt u aanspraak maken op een tegemoetkoming in de gemaakte kosten voor het begeleiden van leerlingen en stagiaires. De Subsidieregeling Praktijkleren geldt ook als een tegemoetkoming in de loon- of begeleidingskosten van een promovendus of technologisch ontwerper in opleiding (toio).

Direct contact opnemen

Subsidie start met een goede onderbouwing

Houd daarom goed rekening met de volgende aandachtspunten:

VCSW SPL subsidieregeling praktijkleren

Uw SPL-aanvraag vereenvoudigen

VCSW neemt deze subsidieaanvraag graag voor u uit handen en verzamelt per aanvraag de benodigde onderbouwing bij scholen, leerling en leraar. Daarbij begeleiden wij uw aanvraag al vanaf een zo vroeg mogelijk stadium in uw administratieve onderbouwing. Dit kan u dus een hoop tijd besparen!

Dennis Vermaas_1920 x 800

Erkend leerbedrijf worden?

Wij brengen graag voor u in kaart welke mogelijkheden er voor uw organisatie zijn en helpen u met uw aanvraag voor het verkrijgen van een erkende leer-werkplek.

Direct contact opnemen

Onze andere diensten

Wij vertellen u graag meer over het vereenvoudigen van uw SPL-aanvraag. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156