Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward

Unit4 Bedrijfssoftware gaat samenwerking aan met integratiepartner VCSW

Unit4 Bedrijfssoftware is partnerships aangegaan met VCSW en Softbrick ter verrijking van het Unit4 Personeel & Salaris-portfolio. Door deze samenwerkingen worden bestaande en nieuwe klanten van unieke en aanvullende diensten voorzien. Zo kunnen Unit4 Personeel & Salaris-gebruikers nu de sociale wetgeving goed toepassen en personeelsplanning en tijdregistratie naadloos in de payroll-software verwerken.

VCSW voor een betere toepassing van sociale wetgeving

Om sociaal werkgeverschap te stimuleren, ontwikkelt VCSW slimme innovatieve oplossingen die organisaties meer inzicht bieden in de mogelijkheden en correcte toepassing van de sociale wetgeving. Sociale wetgeving, en bijbehorende subsidieregelingen, is dermate complex dat ondernemingen hier veel geld laten liggen om de eenvoudige reden dat men de expertise niet bezit. Door de koppeling met Unit4 Personeel & Salaris kan VCSW de data van de werknemers direct gebruiken in het advies rondom de subsidies. Hierdoor is er geen dubbel werk en kan het proces direct worden gestart. Door het gehele proces over te nemen, van analyse tot aanvraag, zorgt VCSW ervoor dat de ondernemer hier zelf weinig tijd aan kwijt is.

Softbrick voor een directe koppeling tussen personeelsplanning en payroll

Softbrick levert Workforce Management (WFM)-software voor onder meer personeelsplanning en tijdregistratie. Deze integratie heeft een belangrijke toegevoegde waarde voor klanten; op basis van relevante KPI’s wordt de optimale personeelsplanning gemaakt zodat de juiste medewerkers, op het juiste moment en op de juiste plek aanwezig zijn. De gewerkte tijd wordt volgens de geldende cao berekend, waarna de resultaten direct in Unit4 Personeel & Salaris worden verwerkt. Dit levert een aanzienlijke tijdsbesparing op en geeft meer inzicht. Daarnaast zorgt de ESS (employee self service)-app, waarmee medewerkers hun eigen rooster en saldi kunnen bekijken, naast een efficiënt werkproces ook voor een hogere medewerkerstevredenheid.

“Wij zijn erg blij deze twee integratiepartners aan ons te verbinden en door onze gezamenlijke diensten het onze klant nog makkelijker te maken. Deze partijen zijn het begin van een aantal additionele partners waarmee we in gesprek zijn met als doel een compleet portfolio te kunnen bieden waarmee de HR-afdeling alles onder controle heeft”, zegt Herman de Jonge, CEO Unit4 Bedrijfssoftware.

Lees hier het gehele artikel op de website van Unit4.

Wil je meer weten over deze dienstverlening, neem dan contact op met Sander Regien via Regien@vcsw.nl of +31 (0)6 50 68 49 94

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156