Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
Van uitpuilende archiefkast naar papier- en probleemloos werken

Van uitpuilende archiefkast naar papier- en probleemloos werken

Kun jij je nog herinneren hoe het er op kantoor aan toe ging vóór de digitalisering? Je weet wel, uitpuilende archiefkasten en irritante zoektochten naar onder massa’s papier bedolven pennen of notities. Met een beetje pech, en die hadden wij regelmatig, dook je dagelijks letterlijk de archiefkast in om dat ene belangrijke document op te duiken. En zo lang geleden is het nog niet eens. Godzijdank is er nu VCSW Digitaal!

Online portal

De echte dank gaat natuurlijk uit naar ons eigen team van developers. Die zijn er toch maar mooi in geslaagd om in een paar jaar tijd een prachtige online portal te ontwikkelen. Dat ging overigens wel via een tussenstap, namelijk een Excel-omgeving. Hierin maakten we onze eigen formules waarmee de berekeningen handmatig werden verwerkt. Mede omdat steeds meer zaken digitaal beschikbaar kwamen hebben wij voor veelgebruikte salarispakketten zoals Unit4, Exact online, AFAS, ADP, Loket.nl en Nmbrs API- koppelingen ontwikkeld waarmee we de benodigde data importen. Is een API- koppeling niet mogelijk dan kunnen wij ook XML- bestanden importeren, of maken wij een oplossing op maat zodat we de data met een generieke import alsnog ontvangen.

Meer regie bij de klant

VCSW Digitaal, zoals we onze parel hebben genoemd, was aanvankelijk vrij blokkerig maar ziet er nu gelikt uit, al zeggen we het zelf. Minstens zo belangrijk is het feit dat het platform een zeer consistente kwaliteit biedt en eindeloos veel klanten kan bedienen. Omdat jij als klant nu ook aan de knoppen kunt draaien. Tijdens één van de driemaandelijkse gesprekken met een van onze consultants worden de voortgang en resultaten besproken, tussendoor kunnen vragen eenvoudig via de chatfunctie worden beantwoord.

Veelomvattend basisabonnement

Een basisabonnement op VCSW Digitaal bestaat uit een controle op de Wtl beschikking waar het LKV en LIV onder valt, WW-check en de no-risk polis. Optioneel kan er worden gekozen voor controles op premiekortingen, scholing, pensioenmutaties en naast bezwaar- en beroepsprocedures kunnen de collega’s van VCSW Legal ook namens werkgevers aanvragen voor een herkeuring in gang zetten. Die abonnementen zijn trouwens in de plaats gekomen van de oude werkwijze op basis van no cure no pay. Omdat dat ook met terugwerkende kracht werd gedaan, had je op voorhand geen idee wat het ging opleveren. Nu is er door nieuwe wet- en regelgeving meer ruimte voor maatwerk.

Ook AVG en actualiteit geïntegreerd

Om zo compleet mogelijk te zijn, hebben we meteen de AVG volledig in het platform geïntegreerd. Inclusief rollen en permissies. Tot slot is er in het platform een belangrijke plek gereserveerd voor de actualiteit op het gebied van onder meer wet- en regelgeving. En met de roadmap houden wij overzichtelijk wat de nieuwste updates, diensten, ontwikkelingen en features zijn. Zo blijven we allemaal up-to-date en het scheelt jou weer het nodige zoekwerk. We zijn enorm trots op onze portal waarmee we ver op de markt vooruit lopen. En we zullen er alles aan doen om dat vooral zo te houden!

Benieuwd naar wat VCSW Digitaal voor jouw organisatie allemaal kan betekenen? Neem dan zeker eens contact met ons op via info@vcsw.nl of 070 – 2600 156. Of plan hier direct een consult van 15 minuten in met één van onze experts!

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156