Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
Thijs ISO certificering

VCSW behaalt ISO-27001 certificering

Den Haag, 12 februari 2021 – VCSW, specialist en partner binnen de sociale wet- en regelgeving heeft haar ISO 27001 certificaat behaald. Hiermee voldoet VCSW aan de internationale norm rondom bedrijfsvoering en informatiebeveiligingsmanagement. Deze internationale norm is opgesteld om te voorzien in eisen voor het vaststellen, implementeren, bijhouden en continu verbeteren van een managementsysteem voor informatiebeveiliging. Het behalen van dit certificaat was voor VCSW een belangrijke doelstelling voor het nieuwe jaar.

VCSW levert met haar diensten VCSW Zekerheid, VCSW Analyse, VCSW Legal en het platform VCSW Digitaal op een continue basis inzichten wat er binnen organisaties speelt op het gebied van sociale wet- en regelgeving. VCSW ondersteunt, analyseert, controleert en geeft inzicht aan haar klanten. Het interactieve platform signaleert kansen, anticipeert op wetswijzigingen en houdt deze realtime bij. Op deze manier kan de klant op een toegankelijke en efficiënte manier zien wat er binnen de organisatie gebeurd en waar kansen op mogelijke besparingen liggen.

“Wij zien databeveiliging en het waarborgen van de privacy als belangrijke randvoorwaarde voor het bieden van kwaliteit, vooral omdat wij dagelijks met klantgegevens werken en Professioneel Erkend Rechtshulpverlener zijn”, vertelt Dennis Verduin, oprichter en CEO van VCSW. “Het behalen van het ISO 27001 certificaat is een bevestiging van onze continue inspanningen om de beveiliging naar een steeds hoger niveau van professionaliteit te tillen. Door te voldoen aan deze internationale norm voor informatiebeveiliging kunnen wij aantonen dat de data en vertrouwelijke gegevens van onze klanten in goede handen zijn.”

“De ISO-27001 certificering is een belangrijke stap in het realiseren van onze ambitie om een steeds grotere speler te worden en te blijven binnen de sociale wet- en regelgeving. Betrouwbaarheid en kwaliteit van onze diensten staan bij VCSW hoog in het vaandel. Dit certificaat is een bevestiging dat onze diensten naast realtime beschikbaar ook betrouwbaar en integer zijn”, vertelt Thijs de Vries, Process, Quality & Business Development Manager. Thijs heeft het gehele proces geleid, wat door Corona voornamelijk remote moest plaatsvinden.

VCSW is bij het opzetten van het managementsysteem voor informatiebeveiliging begeleid en geadviseerd door de specialisten van KMC Solutions. KMC Solutions is een betrokken, resultaatgerichte samenwerkingspartner op het gebied van ICT.

Het ISO- 27001 certificaat is uitgegeven door Quality Masters. Quality Masters is een certificatie instelling op het gebied van ISO managementsystemen. De missie: organisaties op praktische en no-nonsense wijze van dienst zijn met het certificeren van management systemen op basis van ISO-normen.

-EINDE-

Bericht lezen via PDF? Download hem hier!

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156