Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
VCSW DIRECTIE (1)

VCSW breidt directie uit met Floor van Eelen (COO) en Vincent van Kleef (CCO)

Den Haag, 25 augustus 2021 – VCSW, specialist en partner binnen de sociale wet- en regelgeving voegt per 1 september Floor van Eelen en Vincent van Kleef toe aan de directie. Hiermee vormen zij samen met Dennis Verduin (oprichter en CEO) de driekoppige directie van de snelgroeiende organisatie. Met de komst van dit tweetal kan Verduin meer afstand nemen van de dagelijkse en operationele gang van zaken en zich meer richten op de innovatie en ontwikkeling van VCSW. Van Eelen en Van Kleef nemen beiden jarenlange ervaring mee en zijn hiermee de juiste toevoeging voor VCSW en de toekomstplannen die de organisatie heeft.

Met de komst van Van Eelen en Van Kleef wil VCSW verder vorm geven aan de nieuwe fase waarin de organisatie terecht is gekomen. “Dit jaar hebben we het 10-jarig bestaan van VCSW gevierd. In de afgelopen jaren is het samen met het team gelukt deze fantastische organisatie op te bouwen tot wat het nu is. Het komende jaar is de focus op groei groter dan ooit. Met het strategisch belang van 30% van De Goudse Verzekeringen is de aanwas aan klanten en mogelijkheden in een stroomversnelling gekomen en ligt er nog veel meer moois in het verschiet”, vertelt Verduin.

Balans van essentiële elementen
Floor van Eelen (COO) heeft jarenlange ervaring binnen Customer Experience en Operational Excellence, waar zij zich altijd begaf tussen de klant en de business. “Wat voor de klant werkt, moet ook voor de organisatie werken en andersom. In veel gevallen is dat makkelijker gezegd dan gedaan en ik deed niets liever dan deze twee essentiële elementen in balans brengen”, aldus Van Eelen.

Bij Vandebron heeft Van Eelen mogen ervaren hoe het is om voor een startup te werken, waarbij de innovatie snelheid hoog lag. “De groei was bijna explosief en dat heeft het uiterste gevraagd van mij en mijn teams. De lessen die ik hieruit heb gehaald, kan ik nu gaan inzetten bij VCSW. Binnen mijn rol als COO ga ik mij richten op het schaalbaar maken van de organisatie. (Omzet)groei staat immers niet vanzelfsprekend voor meer winst. Daarom ga ik met de teams binnen VCSW kijken naar de effectiviteit van onze werkwijzen en processen om deze verder te optimaliseren.”

Grenzeloos vertrouwen in dienstverlening en producten VCSW
Vincent van Kleef (CCO), heeft de afgelopen jaren diverse rollen binnen de consultancy wereld gehad, waarvan de laatste jaren binnen Ordina gericht op IT solutions. Van Kleef vertelt: “Het belangrijkste uitgangspunt voor commercieel succes, naast een grenzeloos vertrouwen in je eigen dienstverlening en producten, is een oprechte interesse in de ontwikkelingen en vraagstukken bij de klant. Alleen als je de klantsituatie 100% begrijpt kun je de klant oprecht verder helpen.”

Van Kleef gaat in zijn rol als CCO onder andere meer focus aanbrengen op de diverse branches met uiteenlopende vraagstukken. Hij ziet voor VCSW veel potentie om binnen enkele jaren een begrip te worden binnen de BeNeLux op het gebied van sociale zekerheid. “De gedrevenheid en resultaatgerichtheid die VCSW inzet voor het zo goed mogelijk helpen van haar klanten trekt mij enorm aan. Ook de volledige ontzorging van klanten waarbij zij door de complexe en niet altijd transparante wereld van sociale zekerheid worden begeleid, vind ik een mooi principe.”

Verduin vult aan: “Met de uitbreiding van de directie en de komst van dit sterke tweetal, weet ik zeker dat we mooie stappen gaan maken en verder bouwen op de basis die VCSW in de afgelopen jaren heeft neergezet. Niet alleen gaan we in de breedte groeien, maar zijn we ook druk bezig met het aanboren van onder andere de MKB-markt en het ontwikkelen van nieuwe diensten. Parallel daaraan blijven we onze huidige dienstverleningen voortdurend verbeteren. We kijken uit naar de toekomst!”

Over VCSW
De wet- en regelgeving binnen de sociale zekerheid staat nooit stil. VCSW zet zich daarom elke dag in om haar klanten meer inzicht te geven in de voordelen en de mogelijkheden hierin. Bij fusies en overnames, arbeidsongeschiktheid, loonkostenvoordelen en stimuleringsregelingen zien organisaties vaak fiscale voordelen en mogelijkheden over het hoofd. VCSW biedt met haar diensten VCSW Zekerheid, VCSW Analyse, VCSW Legal en het platform VCSW Digitaal op een continue basis inzichten in wat er binnen organisaties speelt op het gebied van de sociale wet- en regelgeving. VCSW ondersteunt, analyseert, controleert en geeft inzicht in heden, verleden en toekomst.

Niet voor publicatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Leigh van der Poorten, Marketing & Communicatie Specialist
+31 (0)643 029 062
vanderpoorten@vcsw.nl

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156