Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
Header Digitaal

VCSW Digitaal – Realtime inzicht in besparingsmogelijkheden

VCSW Digitaal is de naam van onze tool die wij gebruiken om onze dienstverleningen uit te voeren. Met VCSW Digitaal kunnen wij digitaal de controle op alle sociale afdrachten uitvoeren. Waar dit voorheen alleen fysiek mogelijk was biedt VCSW Digitaal de enige digitale oplossing voor de complexe materie omtrent de sociale wetgeving. Met innovatieve oplossingen zoals ons platform helpen wij organisaties meer inzicht te geven in de mogelijkheden en correcte toepassing van de sociale wet- en regelgeving en hoe deze is geborgd binnen het eigen werknemersbestand.”

Schermafbeelding 2018-03-12 om 17.25.07 play_circle_outline

Partners

LKV

Om vooruitstrevend te blijven zoeken wij altijd vooruitstrevende partners. Wij hebben VCSW Digitaal ontwikkeld voor onze klant. Onze klant heeft er het meeste baat bij als wij samenwerken met salarispakketten zodat de integratie soepel verloopt en tevens het eindresultaat optimaal is. Wij werken zeer graag samen om dit eindresultaat te garanderen. VCSW Digitaal is de perfecte tool om te koppelen met salarispakketten zodat de klant volledig ontzorgd wordt!

Klik hier voor een overzicht van onze huidige partners

Interesse in VCSW Digitaal? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag!

Contact opnemen

Integratie salarispakket

VCSW heeft vanuit de klantbehoefte geconstateerd dat er nergens in Nederland een oplossing bestaat voor een directe, continue controle, op de sociale afdrachten binnen de salarisadministratie. Door samen te werken met onze partners wordt dit mogelijk.

Waar bij andere aanbieders de loonkosten- en lage inkomensvoordelen met de hand gecontroleerd moet worden zorgt VCSW Digitaal voor een uitzonderlijk gebruikersgemak. Alle medewerkers die staan ingevoerd in het salarispakket worden geanalyseerd om de financiële voordelen die de sociale wetgeving biedt te benutten.

Naast het financiële voordeel krijgt je beschikking over;

  • Real life dashboard
  • Optimale benutting Loonkostenvoordeel (LKV)
  • LIV-monitor (sturing Lage Inkomensvoordeel)
  • Volledig AVG-proof

Meer weten? Bekijk onze partnerpagina of voorbeelden hiervan op de pagina’s van ADP en Afas.

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156