Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward

VCSW is trotse partner van het Miljoenenontbijt 2016

Ook dit jaar wordt op de woensdagochtend na Prinsjesdag het Miljoenenontbijt georganiseerd. Dit jaarlijks terugkerende evenement voor ondernemers is een initiatief van VNO-NCW, gemeente Den Haag, ING, Randstad en dit jaar voor het eerst: VCSW.

Tijdens het Miljoenenontbijt 2016 wordt de op Prinsjesdag gepresenteerde Miljoenennota op inspirerende wijze vertaald naar nieuwe kansen voor ondernemers in de regio Haaglanden. Dit jaar rondom het thema Energie. Verschillende sprekers komen vertellen over onder andere de toekomst van energie, smart cities, energiek innoveren en duurzaam ondernemen. Onder hen ook Marjan van Loon, directeur Shell Nederland, en Karsten Klein, wethouder Economische Zaken van de gemeente Den Haag.

VCSW voelt zich vereerd dat zij gevraagd is om dit jaar als nieuwe partner van het Miljoenenontbijt aan te schuiven. “Wij zijn trots dat wij samen met zulke grote spelers een evenement als dit mogen organiseren. Het laat zien dat VCSW niet langer onopgemerkt blijft en wordt gezien als een interessante partij die ondernemers een echte meerwaarde te bieden heeft,” aldus Marc van Versendaal, Commercieel Directeur VCSW.

Op woensdag 21 september 2016 zal het grootse netwerkevenement plaatsvinden in het Diligentia Theater in Den Haag. Mocht u interesse hebben om onder het genot van een croissantje en muzikale intermezzo’s geïnspireerd te raken door onze sprekers, kunt u zich aanmelden op: www.miljoenenontbijt2016.nl. Klik hier voor het complete programma.

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156