Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward

VCSW is trotse winnaar van de FD Gazellen Award 2015!

Ieder jaar reikt het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Een verkiezing met meerdere prijsrondes voor ondernemingen die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald. De snelle groei van VCSW is zeker niet onopgemerkt gebleven wat ertoe heeft geleid dat wij ons vanaf nu de trotse winnaar van FD Gazellen Award 2015 mogen noemen!

Op donderdag 12 november hebben wij deze FD Gazellen Award in ontvangst genomen en kregen wij de heugelijke mededeling dat VCSW zelfs in de landelijke top100 snelst groeiende bedrijven is geƫindigd. Daarmee maakt VCSW ook nog eens kans op twee nominaties voor een Gouden FD Gazellen Award 2015!

De winnaar van deze gouden awards wordt op de Grande Finale op donderdag 10 december bekend gemaakt. Aangezien de FD Gazellen Awards dit jaar in het teken van ondernemershelden staat, zijn er awards te winnen in zes categorieƫn: de onderneming met de meest opvallende toekomstvisie, het aanstormend talent (onder de 30 jaar), de diversiteitsprijs, de prijs voor de meest internationaal opererende FD Gazelle, voor de allersnelste groeier van Nederland en de Oryx, en voor het gaafste bedrijf onder de FD Gazellen 2015. Wie weet valt VCSW dus nogmaals in de prijzen! Wij houden u op de hoogte!

Lees meer: VCSW wint opnieuw de FD Gazellen Award!

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156