Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
Headers (4)

VCSW recap 2021: wát een jaar!

2021 zit er weer bijna op en ik kan wel zeggen: dit was er eentje was die we niet snel meer vergeten. Wat hebben we het afgelopen jaar veel gedaan, veel geleerd, zijn we gegroeid en is dit jaar voorbijgevlogen. We hebben een hoop successen gehad. Om maar te beginnen met de eerste mijlpaal: het 10-jarig bestaan van VCSW wat we niet op een betere manier konden vieren dan op diezelfde dag de aankondiging te doen van het minderheidsbelang van 30% van de Goudse Verzekeringen in VCSW.

Niet alleen vierden we een jubileum, dit was ook de start van de realisatie van de volgende groei, waarmee we onze dienstverleningen konden uitbreiden en de MKB-markt konden gaan bestormen. De Goudse en VCSW zijn als een familie samengekomen, en dat voelde meteen vertrouwd. Ook verlengden we wederom de samenwerking met Aon na al jarenlang succesvol met elkaar samen te hebben gewerkt en ontstond er een nieuwe samenwerking met ENgage op het gebied van Eigenrisicodragerschap Ziektewet.

2021 was ook een jaar waarin we veel nieuws deelden. We schreven het afgelopen jaar meer persberichten dan we in de negen jaar daarvoor hebben gedaan. Het was het jaar van nieuwtjes, nieuwe mensen en nieuwe ontwikkelingen. Voor het eerst namen we collega’s aan die remote vanuit het buitenland werkten, werd er een headhunter ingezet voor het werven van onze nieuwe COO en namen we een HR-manager aan die in de afgelopen tijd nieuwe collega’s zocht, met veel succes!

Het is het jaar met zoveel gezichten. Het jaar waarin we het 10-jarig bestaan van VCSW vierden met al onze collega’s op Ibiza, er samen uit waren en met een opgeladen gevoel weer terugkwamen naar kantoor. Waarin we bleven nadenken over het verrassen van onze klanten, hoe we de concurrentie voor konden blijven en met een actieve blik keken naar hoe we het nóg beter konden doen. Maar het was ook het jaar van ups-and-downs, het jaar van reflectie en teleurstellingen, want met groei heb je ook te maken met groeipijnen. Het was het jaar van vallen en opstaan, waarin we terugkeken en vanuit daar weer lessen trokken en ons meer specialiseerden, elkaar beter begrepen en handelden in het belang van VCSW. Ik zeg altijd, je kan alleen nummer 1 zijn, wanneer er een nummer 2 is en dat hebben we ervaren!

2021 was ook het jaar van afscheid en (opnieuw) verwelkomen. Zo gingen mijn ouders dit jaar allebei officieel met pensioen, ondanks dat ze nog steeds op de achtergrond werkzaam blijven. Die voor mij zoveel hebben betekend in de opstart maar ook binnen de groeifase van VCSW. We namen afscheid van collega’s, verwelkomden nieuwe collega’s binnen de VCSW-familie en bouwden samen aan onze organisatie. Steeds meer medewerkers uit het vakgebied klopten aan bij VCSW en zelfs medewerkers die al eerder bij VCSW hoorden, kwamen weer terug op het oude nest. We zagen dat onze werknemers door groei de allerbeste versie van zichzelf werden en dat dit door uitdaging en op basis van vertrouwen alleen maar meer naar voren komt.

2021 is het jaar van VCSW, waarin we zoveel hebben laten zien en ik meer dan trots ben op alles wat wij met elkaar hebben gedaan. Samen bouwen we aan de organisatie met heel veel energie en plezier, en verwachten wij voor 2022 veel spektakel. Ik kan niet wachten tot alles wat er nog komen gaat! Kleine opwarmer: dat is héél veel! Zo werken we aan nieuwe diensten, samenwerkingen en zijn we zelfs bezig met een project die mogelijkheden biedt waar je u tegen zegt. Daarover volgend jaar meer! Houd ons in de gaten!

Fijne jaarwisseling!

Dennis Verduin

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156