Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
APPO (2)

VCSW support APPO door volledige ontzorging van de salarisadministratie én meer

Beloven wat je doet en dat ook daadwerkelijk doen, een van de belangrijkste speerpunten voor VCSW. Met de jarenlange ervaring en passie voor salarisadministratie support VCSW (voorheen Pay the Salary) APPO nu alweer ruim een jaar. Een samenwerking die van beide kanten als zeer positief wordt ervaren. Daarom een gesprek met Vivienne van Eijden (HR directeur APPO) en Rowen Kottman (VCSW).

Rowen Kottman vertelt, “het meest belangrijke in je organisatie is dat werknemers hun geld krijgen. Dat dit daarom goed geregeld moet zijn is een absolute must. De focus van VCSW is daarom dat wij fungeren als het verlengde van de organisatie. Waar wil de organisatie naartoe en waar kunnen wij het verschil maken is dan ook de eerste vraag die wij onszelf en de klant stellen. Zo ook ruim een jaar geleden toen wij startten met werken voor APPO.”

Het volledig ontzorgen van de klant staat bij VCSW voorop, en is dan ook iets waar wij elke dag keihard onze best voor doen. Maar ook voorop blijven lopen met de nieuwste ontwikkelingen binnen de organisatie is belangrijk. Is er hulp nodig bij het onboarden van mensen? Zijn er andere HR-processen waarbij wij kunnen ondersteunen? Is de klant op zoek naar dat extra stukje meer op het gebied van sociale zekerheid? Zo blijven we vooruitstrevend en kunnen wij de klanten steeds beter ondersteunen.

Belofte maakt waar
Vivienne van Eijden, HR-directeur van APPO is enthousiast over de service die VCSW het afgelopen jaar heeft geboden. Wat er voor Vivienne vooral uit springt is de laagdrempeligheid, bereikbaarheid en toegankelijkheid van de collega’s van VCSW. “VCSW kijkt verder dan de mutatie, een voorbeeld is dat er onlangs iemand met pensioen ging. VCSW is ons dan voor, door dit al vroegtijdig aan te kaarten en aan te geven of wij al hebben nagedacht en hoe dit het beste in te regelen valt.”

“Naast de topservice is de kennis en kunde van het vak zeer goed voelbaar. We hadden maar twee weken de tijd om een totaal nieuwe bv in te richten en te harmoniseren met onze huidige bv’s. Alles moest met stoom en kokend water. VCSW deinsde hier niet voor terug, en bleef stoïcijns hard doorwerken om alles voor elkaar te krijgen. Het is gelukt, 70 medewerkers hadden netjes het salaris op tijd op de rekening staan.”

Verlengde van een organisatie
Bij VCSW vinden we het belangrijk dat onze klanten kunnen rekenen op een salarisadministrateur die een verlengde is van de organisatie en waarmee klanten een relatie op kunnen bouwen waarbij ze weten dat het goed komt. Niet alleen met de volledige payroll service die wij bieden maken wij het verschil, maar ook met de stap die wij in mei maakte door Pay the Salary bij VCSW te voegen.

Het samenvoegen van onze dienstverleningen zorgt voor een unieke volledige ontzorging van de klant op het gebied van payrolling en sociale zekerheid, waar VCSW expert in is. Zo hoeven klanten zich niet meer af te vragen of zij krijgen waar zij recht op hebben met betrekking tot sociale zekerheid.

Ben jij op zoek naar een salarisadministrateur die zich blijft doorontwikkelen en die jou volledig ontzorgt, en net dat extra stukje meer? Maak kennis met onze collega’s en bekijk wat wij specifiek voor jou kunnen betekenen.

Fotobijschrift: v.l.n.r Rowen Kottman (VCSW), Britt van der Zon (VCSW), Ingrid van Pul (APPO), Vivienne van Eijden (APPO), Britt Dingenouts (APPO).

Meer informatie over wat wij specifiek voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem een kijkje op de pagina van onze dienst Pay the Salary.

Neem contact op

Bezoekadres VCSW Maanweg 174
2516 AB Den Haag
Routebeschrijving

Postbus 90422
2509 LK Den Haag

Algemeen T: 070 - 26 00 156
E: info@vcsw.nl

Operations T: 070 20 45 092
E: operations@vcsw.nl of support@vcsw.nl

Sales T: 070 20 45 000
E: service@vcsw.nl

Legal T: 070 20 45 004
E: legal@vcsw.nl

maps

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156