Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
Volledige grip op sociale zekerheid met VCSW Digitaal

Volledige grip op sociale zekerheid met VCSW Digitaal

Ieder mens heeft behoefte aan een zekere mate van controle. Dat gaat bij ons vrij ver en we durven best toe te geven dat er hier wel wat controlefreaks rondlopen. Dat heeft ook zijn voordelen. Het heeft ons VCSW Digitaal opgeleverd. Met dit digitale platform heb ook jij als werkgever volledige controle op alles wat er in jouw organisatie speelt op het gebied van sociale zekerheid.

Geoptimaliseerde dashboards

Eind vorig jaar hebben we in een blog al het een en ander verteld over onder meer koppelingen met verschillende salarispakketten die de basis vormen van VCSW Digitaal. Hiermee kunnen wij alle benodigde data, zoals loonaangiftes op werkgevers- en werknemersniveau, rechtstreeks en geautomatiseerd uit jouw salarisadministratie halen. Sindsdien hebben we niet stilgezeten. Of eigenlijk wel, want onze ontwikkelaars zijn amper van hun bureaustoel geweest om het platform naar een nog hoger niveau te tillen. De sterk geoptimaliseerde dashboards maken alle inspanningen nog het meest tastbaar.

Periodiek consult

Deze laten in één oogopslag niet alleen de financiële resultaten zien, maar ook contactpersonen, deadlines, logboek- en dienstverbandgegevens en allerlei reminders. Alle relevante gegevens, inclusief de niet afgenomen diensten, worden overzichtelijk en realtime weergegeven. Dat loopt uiteen van LKV en Whk-controles tot (compensatie) transitievergoeding, subsidies op het gebied van scholing en een LIV- monitor (lage-inkomensvoordeel). Om zaken verder te stroomlijnen en, bijvoorbeeld door veranderingen in of groei van jouw organisatie, andere interessante diensten te activeren, is er een periodiek consult met een specialist om de voortgang en laatste ontwikkelingen te bespreken. Hoewel VCSW Digitaal in wezen een SaaS-oplossing is, zijn er ook volop mogelijkheden voor maatwerk.

Meer controle bij werkgevers

Zo kunnen de documenten voor communicatie met (nieuwe) medewerkers die voorheen standaard waren, aan de wensen en huisstijl van de werkgever worden aangepast. Hoewel wij voor jou met de Belastingdienst en het UWV blijven schakelen, biedt de SaaS-versie jou als werkgever meer mogelijkheden om zaken voortaan in eigen beheer te doen. Zoals een werknemerskaart aanmaken en de benodigde vragenlijsten ten behoeve van de personeelsinventarisatie starten. Tevens is direct zichtbaar welke diensten geactiveerd zijn en welke nog geactiveerd kunnen worden, en kunnen collega’s van onze klanten voor de uitvoering van bepaalde taken eenvoudig via rollen en permissies tot het platform worden toegelaten.

Statistieken en analyses

Een abonnement biedt gebruikers verder toegang tot onze uitgebreide kennisbank en actuele wet- en regelgeving. Hadden we de toegang tot statistieken en handige data-analyses al genoemd waarmee je voorkomt dat je voordelen misloopt? En de nieuwe chatfunctie via pop-ups? Omdat je volledig ‘in control’ bent, loop je minder kans op vertraging en fouten, en ben je altijd compliant aan de huidige wetgeving. Dat VCSW Digitaal overal vandaan en op elk device kan worden benaderd, zal je waarschijnlijk niet verbazen. Omdat het eigenlijk teveel is om zomaar even op te noemen, wordt er hard gewerkt om voor het einde van dit jaar een interactieve demo klaar te hebben.

Neem voor meer informatie, of om je alvast aan te melden voor de demo later dit jaar, contact met ons op via info@vcsw.nl of 070 – 2600 156. Of plan hier direct een consult van 15 minuten in met één van onze experts!

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156