Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward

Voorkom fouten op de sociale afdrachten met de koppeling tussen AFAS en VCSW

VCSW Digitaal

Vanuit de klantbehoefte heeft VCSW mogen constateren dat er nergens in Nederland een oplossing bestaat voor een directe en constante controle, op de sociale afdrachten binnen de salarisadministratie. Salarispakketten en aanbieders van controles op sociale afdrachten zijn er in overvloed maar door de integratie tussen AFAS en VCSW is er maar één aanbieder voor een 100% correcte salarisadministratie.

Welke voordelen haal ik uit deze koppeling? De naam van de oplossing is: VCSW Digitaal. Door de koppeling met AFAS heeft VCSW de unieke mogelijkheid om geautomatiseerd alle bestaande regelingen op het gebied van de sociale wetgeving te controleren. Waar bij andere aanbieders de loonkosten- en lage inkomensvoordelen met de hand gecontroleerd moet worden zorgt VCSW Digitaal voor een uitzonderlijk gebruikersgemak. Alle medewerkers die staan ingevoerd in AFAS zullen worden geanalyseerd om de financiële voordelen die de sociale wetgeving biedt te benutten.

VCSW Digitaal is de enige aanbieder in Nederland die de sociale wetgeving daadwerkelijk makkelijk en begrijpelijk maakt. Sterker nog, u kunt zorgeloos uw werk uitvoeren omdat wij achter de schermen de zogeheten “problemen” preventief oplossen.

VCSW is als één van de eersten begonnen als kennispartij van de sociale wetgeving. Destijds, in 2011, was het nog een open markt met relatief weinig spelers. Wat wij al direct merkten was dat de sociale wetgeving door iedereen voornamelijk moeilijker werd gemaakt dan nodig. Bovendien werd het door onze klanten als last gezien. Om die reden zijn wij gaan strijden voor onze missie: Het vereenvoudigen van de sociale wetgeving waardoor het inzichtelijk wordt voor onze klanten en daardoor kunnen profiteren van de financiële voordelen die ermee gemoeid zijn.

Lees hier het gehele artikel op de website van AFAS.

Wil je meer weten over deze dienstverlening, neem dan contact op met Sander Regien via Regien@vcsw.nl of +31 (0)6 50 68 49 94

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156