Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
8

Wij zijn VCSW - Dé partner voor slimme werkgevers

De wet- en regelgeving binnen de sociale zekerheid staat nooit stil. Bij VCSW zetten we ons daarom elke dag in om onze klanten meer inzicht te geven in de voordelen en de mogelijkheden hierin. Met onze diensten VCSW Zekerheid, VCSW Analyse, VCSW Legal, Pay the Salary en het platform VCSW Digitaal bieden wij op een continue basis inzichten wat er binnen organisaties speelt op het gebied van sociale wet- en regelgeving.

We horen al te vaak: het doolhof dat UWV en Belastingdienst heet, waar je je overal en nergens moet aanmelden en van het kastje naar de muur wordt gestuurd? Deze zorgen zijn voorbij: VCSW neemt dit van je over en staat naast jou als klant, wij doen dit SAMEN!

Lees meer

Wolkjes (1)

Diensten

Whitepaper: De Gedifferentieerde Premie Whk 2022

Whitepaper: De Gedifferentieerde Premie Whk 2022

Het is weer die tijd van het jaar. De tijd waarin alle mooie dingen samenvallen. Sinterklaas, Kerst, Oud&Nieuw en natuurlijk…. De Whk-beschikking! Binnenkort valt die weer op de mat. Let goed op of er uitkeringslasten worden toegerekend, dat betekent namelijk dat er een hoger percentage wordt opgelegd dan het minimumpercentage. Als er sprake is van uitkeringslasten, beoordeel dan of deze juist zijn. Van de ruim 600 beschikkingen die wij over 2021 hebben gecontroleerd, is aan meer dan 70% uitkeringslasten toegerekend.

Lees meer

dinsdag, 9 november 2021

Bekijk alle nieuwsberichten arrow_forward

Wij vertellen u graag meer over uw voordelen met VCSW Zekerheid. Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156