Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
8

Wij zijn VCSW - Dé specialist in Sociale Zekerheid

De wet- en regelgeving binnen de sociale zekerheid staat nooit stil. Bij VCSW zetten we ons daarom elke dag in om onze klanten meer inzicht te geven in de voordelen en de mogelijkheden hierin. Met onze diensten VCSW Zekerheid, VCSW Analyse, VCSW Legal, Pay the Salary en het platform VCSW Digitaal bieden wij op een continue basis inzichten wat er binnen organisaties speelt op het gebied van sociale wet- en regelgeving.

We horen al te vaak: het doolhof dat UWV en Belastingdienst heet, waar je je overal en nergens moet aanmelden en van het kastje naar de muur wordt gestuurd? Deze zorgen zijn voorbij: VCSW neemt dit van je over en staat naast jou als klant, wij doen dit SAMEN!

Lees meer

Wolkjes (1)

Diensten

“Wij zijn eigenrisicodrager voor de Ziektewet!”

“Wij zijn eigenrisicodrager voor de Ziektewet!”

Bij VCSW hebben wij dagelijks te maken met klanten die aangeven eigenrisicodrager te zijn, maar eigenlijk niet precies weten wat dit inhoudt. Of anders gezegd wat het eigenrisicodragerschap nu eigenlijk voor hun organisatie betekent. Omdat er flinke verantwoordelijken aan het eigenrisicodragerschap kleven is het inzichtelijk hebben van de rechten en verplichtingen die voortvloeien uit het eigenrisicodragerschap van wezenlijk belang. Marloes Homan, Juridisch Adviseur bij VCSW vertelt.

Lees meer

maandag, 17 januari 2022

Bekijk alle nieuwsberichten arrow_forward

Wij vertellen u graag meer over uw voordelen met VCSW Zekerheid. Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156