Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
8

Wij zijn VCSW - DĂ© partner voor slimme werkgevers

De wet- en regelgeving binnen de sociale zekerheid staat nooit stil. Bij VCSW zetten we ons daarom elke dag in om onze klanten meer inzicht te geven in de voordelen en de mogelijkheden hierin. Met onze diensten VCSW Zekerheid, VCSW Analyse, VCSW Legal, Pay the Salary en het platform VCSW Digitaal bieden wij op een continue basis inzichten wat er binnen organisaties speelt op het gebied van sociale wet- en regelgeving.

We horen al te vaak: het doolhof dat UWV en Belastingdienst heet, waar je je overal en nergens moet aanmelden en van het kastje naar de muur wordt gestuurd? Deze zorgen zijn voorbij: VCSW neemt dit van je over en staat naast jou als klant, wij doen dit SAMEN!

Lees meer

Wolkjes (1)

Diensten

Let op: Subsidieregeling Praktijkleren is weer geopend!

Let op: Subsidieregeling Praktijkleren is weer geopend!

Heb jij dit schooljaar een praktijk- of werkleerplaats aangeboden zodat toekomstig werkende beter voorbereid zijn op de arbeidsmarkt? Goed nieuws! Vanaf vandaag is het weer mogelijk om de Subsidieregeling Praktijkleren (SPL) aan te vragen. Voor VCSW altijd een belangrijke datum, omdat wij weten dat extra hulp en advies voor het aanvragen van deze subsidieregeling van groot belang is!

Lees meer

woensdag, 2 juni 2021

Bekijk alle nieuwsberichten arrow_forward

Ons team

Marloes Homan

Marloes Homan

Juridisch Adviseur

Jeffrey van der Molen

Jeffrey van der Molen

Consultant Whk

Rob van Min

Rob van Min

Senior Consultant

Britt van der Zon

Britt van der Zon

Payroll Officer

Wij vertellen u graag meer over uw voordelen met VCSW Zekerheid. Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156