Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward

Over ons

Wij zijn VCSW. Wij helpen werkgevers bij het aanvragen van subsidies, voordelen en vergoedingen bij de overheid. Een werkgever heeft bijvoorbeeld recht op een vergoeding wanneer een werknemer langdurig ziek is. Werkgevers kunnen de subsidie ook ontvangen voor medewerkers die niet meer in dienst zijn. Jouw (vorige) werkgever wil graag weten voor welke medewerkers het wel en geen subsidie mag ontvangen. Daarom willen we je een paar vragen te stellen over jouw werkverleden. Je hebt hierover post ontvangen met een inlogcode. Hieronder kan je inloggen met de inlogcode en je geboortedatum.

Inloggen

We kunnen ons voorstellen dat je hier vragen over hebt. We vertellen je graag meer op onze pagina “veel gestelde vragen”. Je vindt deze hier.

Tip:
Om goed de vragen te kunnen zien is het belangrijk een van onderstaande webbrowsers te gebruiken.

Daarnaast is het van belang dat de browser up-to-date is. Updates worden door de organisaties achter deze browsers met regelmaat uitgebracht, en vaak wordt de beveiliging hiermee ook aangescherpt. Het is dus van belang om de browser regelmatig te updaten om goed beveiligd te blijven. Hieronder een overzicht met hoe je van de ondersteunde browsers de versie kunt opvragen en eventueel kunt updaten.

Controleer op versie en updates:
Google Chrome
Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Apple Safari

Internet Explorer 11 is op de markt gekomen in July 2015 en is nog ouderwets. Hierdoor is het niet altijd mogelijk de vragen te zien.

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156