Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward

Over ons

Wij zijn VCSW, een erkend adviesbureau. Wij helpen werkgevers bij het aanvragen van subsidies, financiële tegemoetkomingen en vergoedingen vanuit de overheid.

Wanneer een werknemer langdurig ziek is, heeft de werkgever recht op een vergoeding. Daarnaast kunnen werkgevers ook subsidie ontvangen voor werknemers die niet meer in dienst zijn. Om de toegang tot de arbeidsmarkt voor iedereen te verbeteren, zijn er vanuit de overheid voordelen en regelingen opgesteld wanneer werkgevers iemand in dienst nemen met bijvoorbeeld een uitkeringsverleden.

Je kunt het zo zien, als werkgever kun je bij het aannemen van werknemers uit bepaalde doelgroepen een financiële tegemoetkoming krijgen. Met de hulp van VCSW probeert jouw werkgever inzicht te krijgen of zij werknemers in dienst hebben waarvoor deze regelingen van toepassing zijn.

Deze subsidies zorgen voor het stimuleren en creëren van goed betaalde banen voor mensen die dit misschien harder nodig hebben dan anderen.

Jouw (vorige) werkgever wilt graag inzichtelijk hebben voor welke werknemers hij een subsidie kan aanvragen, Daarom willen we je vragen om een paar vragen te beantwoorden met betrekking tot jouw werkverleden.

Over deze vragenlijst heb je een email of een brief via de post ontvangen met een inloglink of inlogcode. Door op onderstaande knop te klikken kun je inloggen met de inlogcode en je geboortedatum.

Inloggen

We begrijpen dat je hier vragen over hebt en dat je jouw persoonlijke gegevens niet zomaar wilt delen. Daarom hebben we een pagina gemaakt met de meest gestelde vragen. Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem dan gerust contact op, je kunt bellen naar 070 – 26 00 156 of mailen naar support@vcsw.nl.

Tip!

De vragenlijst werkt het beste op een van de volgende browsers:

Werkt de vragenlijst niet goed? Dan kan het zijn dat je browser niet up-to-date is. Door het updaten van je browser werkt deze niet alleen beter, maar wordt de beveiliging hiervan ook aangescherpt. Check daarom of jouw browser up-to-date is en hoe je de nieuwste versie kunt opvragen:

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156