Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
Header Whk

Het belang van de controle Whk

Het is weer de tijd van het jaar. De tijd waarin alle mooie dingen samenvallen. Sinterklaas, Kerst, Oud&Nieuw en natuurlijk…. De Whk-beschikking!

Binnenkort valt die weer op de mat. Let goed op of er uitkeringslasten worden toegerekend, dat betekent namelijk dat er een hoger percentage wordt opgelegd dan het minimumpercentage. Als er sprake is van uitkeringslasten, beoordeel dan of deze juist zijn. Van de ruim 600 beschikkingen die wij over 2021 hebben gecontroleerd, is aan meer dan 70% uitkeringslasten toegerekend. Van alle beschikkingen met uitkeringslasten hebben we na grondig onderzoek vast kunnen stellen dat ongeveer 25% van de beschikkingen te hoog was vastgesteld. In totaal hebben wij over deze beschikkingen voor onze klanten een bedrag bespaard van ruim € 4.000.000,-!

Dus: Ben je (middel)grote werkgever? Is het Whk-percentage hoger dan het minimumpercentage? Dan is het raadzaam de beschikking te (laten) controleren. Juiste controle kan een slok op de borrel schelen.

Wat is het belang van de controle Whk? We leggen het uit in onze (gratis) whitepaper

In deze whitepaper laten we jou zien waar mogelijkheden liggen, wat de meest gemaakte fouten zijn en waarom een correcte controle van deze beschikking van groot belang is.

  • checkDe meest gemaakte fouten
  • checkWaarom controleren loont
  • checkWaarom je zonder dat je het weet onnodig veel kosten maakt
  • checkvinden we niets, betaal je ook niets
  • checkTot 5 boekjaren terug!

Geef hieronder je e-mailadres op, je ontvangt dan van ons een downloadlink.

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156