Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
“Zeker een stuk wijzer!” na de kennissessie met VCSW en Geelkerken Linskens Advocaten

“Zeker een stuk wijzer!” na de kennissessie met
VCSW en Geelkerken Linskens Advocaten

Verbazing en frustratie op de kennissessie “Privacy op de werkvloer: waar ligt de grens?” In de entourage van een idyllisch kasteel in Oegstgeest had VCSW op 18 mei 2017 samen met Geelkerken Linskens Advocaten een grote zaal afgehuurd om werkgevers bij te praten over de privacyrechten van werknemers.

Waar mag je wel en niet naar vragen? Wat mag je opnemen in een personeelsdossier? Welke boetes kunnen opgelegd worden? En waar kun je juist geld aan ‘verdienen’? Het zijn slechts een paar vragen die tijdens het seminar uitvoerig aan bod kwamen. In de zaal bijna zestig aanwezigen met verschillende achtergronden als ondernemer of HR-professional van grote en kleine organisaties. De vele vragen uit het publiek geven aan hoe relevant het onderwerp privacy is. “Ik ben er zeker weer een stuk wijzer van geworden!”, zegt een van de deelnemers op de borrel na afloop.

Wilt u ook een seminar van ons bijwonen? Houd dan uw mailbox en de evenementenkalender op onze website goed in de gaten! Wij organiseren regelmatig seminars om relevante kennis te delen over HR- en salarisadministratiegerelateerde onderwerpen.

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156